Ells dormen...

Un relat de: Bonhomia
Sóc aquest diumenge nou d’octubre a Lloret de Mar, en un apartament amb el meu germà, la meva germana i el seu company, l’Alan.
Puc dir que em sento feliç d’haver esmorzat amb cafè i coca-cola inclosos, però no soporto tanta privació, m’explico. Jo tinc esquizofrènia, un transtorn esquizoafectiu i una ciàtica distònica ( espasmes musculars, un problema neuronal ). Potser estic bé ara perquè estic sol. M’agrada compartir i no ho aconsegueixo, per l’apatia a voltes constant que mostren ells cap a mi. Em sento lliure escrivint, i ho escric també perquè no aguanto més sense expresar-ho. Jo tinc defectes i virtuts, però accepto obligatòriament, perquè no se’m dóna oportunitat, els defectes seus. M’agraden les seves virtuts, però sembla ser que a ells no els hi agraden les meves. Perquè em diuen pesat ( a casa i amb els meus amics també em passa ) si jo aguanto les seves pesadeses? A vegades resulta infernal, moltes vegades.
I això del començament del m’explico… La meva enfermera em va dir l’altre dia fotent-me la bronca que per què m’havia fotut tres coca-coles al matí i café. Doncs vist el panorama passo… jeje… perquè sóc entremaliat, i no pervers. Em vaig a fer un cafè a la salut de la meva enfermera!
Bon dia, amics relataires! : )

Sergi Elias
Nou d’octubre del 2011, quasi a les onze del matí, ells dormen…
Lloret de mar

Comentaris

  • Bon dia Sergi[Ofensiu]
    allan lee | 13-10-2011

    Va bé deixar les coses que ens passen pel cap, posar-les en paper, és com parlar amb algú que escolta amb amabilitat. Tu ho fas, tots ho fem. No és la solució, però, on és, la solució? De la tristesa, la por, l'apatia? No hi ha resposta. Tens una càrrega feixuga, ningú la voldria. Jo penso que tens talent per la prosa i més encara, pel que t'he llegit, per la poesia. Estic segura que tens altres i molts talents que et poden convertir la vida en quelcom més agradable. Sento molt que aquesta malaltia et porti tan dolor, Sergi.
    Sobre el teu comentari, que t'agraeixo molt, doncs, sí, gaudeixo escrivint, i sóc una mica tramposa: acostumo exagerar les situacions, els meus sentiments, etc., per fer un quadre una mica grotesc, passat de voltes, com una broma. De tota manera, escriure em costa, sóc tiquismiquis, i quan no encerto a dir el que vull em puc passar mitja hora o sencera per compondre una frase petita. Més que perfeccionista, que no ho sóc, són ganes de comunicar-me: en persona, no em surten les paraules, però escrivint, com que tinc temps de rumiar, m'hi apalanco.

    Una abraçada, Sergi, que tinguis un dia bonic avui, i no deixis d'escriure.

    Silvia

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514661 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.