el'adlmv, n+

Un relat de: touchyourbottom
"el'adlmv, n+"

No, no, no recordava què hi deia. Aquell encriptament la va atabalar més que el que li creixia cada dia de cara a l'exterior. Ni tan sols què podia dir o voler dir, li venia al cap. Únicament el final, sí, n'extragué que significava 'només', un 'només', sí, que afegien per jutjar fotetament, que trobaven estupidest més que no pas simpàtic i pragmàtic.

Es passà uns dies inquieta i tot el temps mort indagava en la memòria rebregada, cada cop més tocada, més danyada d'anyada en anyada. En un atac de necessitat d'ajut -ella que sempre havia estat tossuda en no haver-ne de menester- ho mostrà a la filla gran, qui empal·lidí i, fent un considerable esforç, encetà un somriure amable per dir-li:
-Mare! Quin paperet que guardes! De jocs d'infantesa, de ben segur! La lletra és de criatura. Com els dibuixos, que conserves, tot és de fa molt. No et preocupis. Anem a fer un ram amb els lliris del pati: em mostraràs on són i els comptaràs tu?

Més tard, quan l'hagué deixada amb la cuidadora, la filla, traguent foc pels queixals i després profundament dolguda, envià un missatge a un home:

' També amb la meva mare! Amb qui més? Oblida'm!'

Ella no ho havia aconseguit en sis anys.

Però ell, ell no llegiria aquells mots gens encriptats, ocupat criant malves.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

84282 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).