Él

Un relat de: bernatgil
Era ser una vegada un nen anomenat Lucas, Lucas era baix i una mica gros, o així el cridaven. tenia tretze anys quan el vaig conèixer, Lluc era molt especial el problema va ser no saber-ho abans de tirar-se per un balcó del cinquè pis, la culpa va ser meva perquè vaig poder impedir-ho, però el jo del passat no va voler no perquè no podia, sinó perquè no volia . Un any després vaig patir el que vindria sent el Carma vaig patir aplanament o també conegut com bulín. Però jo vaig saber com controlar la situació cosa que Lluc no va aconseguir, però res en la meva vida ara oblidar aquesta imatge de Lucas saltant, aquest dia Lucas i jo ens vam barallar perquè li humiliat davant li la noia que li agradava. Quan vaig complir els quinze anys els meus pares van patir uh accident i van morir els dos i després de tres intents de suïcidi vaig arribar a la conclusió de seguir vivint i convivint amb la misèria. Va ser una decisió que em va canviar la vida ...
Sóc juan Carlos del port, propietari de l'empresa Apple tinc 50 anys i sóc el tercer home més ric del món.
Ser el tercer home més ric del món no és fàcil, és més aviat difícil per això o sòl descansar per a aquells que pensin que ser ric implica o fer res crec que aneu un pocito equivocats. jo treballo tot el dia i nit. però tot i així tinc temps per mmi núvia i els meus dos fills. Però la meva vida acabo tres anys més tard. Tant de bo fos un suïcidi, però no, va ser un assassinat dos anys més tard van descobrir a l'assassí era una venjança va ser .... El cosí de Lluc i ben m'ho vaig merèixer. Però no em càstig a mi, sinó que també a la meva família meus fills, la meva dona i el meu "germà". Però abans d'això ai una gran història i aquesta és la que avui us vaig a explicar al meu diari.
21 de novembre: Avui han vingut els d'inspecció de la universitat ha estat molt avorrit, sobretot quan han entrat a la meva aula el més divertit ha estat quan s'han portat al nostre professor de mates per estar borratxo.
30 de novembre: Avui he conegut a Ell és un noi encantador Ell i jo ens hem fet millors amics, més que amics "germans". Ell m'ha ajudat a supera la por a les noies i gràcies a l'he conegut a melissa és una noia tan bonica que els miralls volen lligar amb ella, però és normal perquè amb és preciosura és impossible té un any més que jo, però això és el de menys ¿noooo?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

bernatgil

1 Relats

0 Comentaris

172 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor