El vibrador i l'octogenària catxonda

Un relat de: Tanganika
Aquella dona de vuitanta i escaig va anar directe, sense manies, a la sex-shop de la cantonada del seu carrer, acabada d'inaugurar feia dos dies. Hi havia assistit i tastat les titoles de xocolata cruixent- galetes, agafat mostres de perfum megasensual, admirat tangues provocatius d'estampats imitant la pell de les panteres i visualitzat els productes mostrats a les estanteries, tots interessants i assequibles.
Aquella dona tenia sota una rajola sota l'orinal euros amagats, molts. Els invertiria en plaer. Decidida. Abans va despenjar de la cambra més vella que ella la icona de Santa Rita perquè ara el que es donés ningú no se lo quita. I fora rosari i fora roba negra de vídua eterna i fora visos antics i a fer nova vida.
A la sex va gastar-se'ls tots. Roba nova i ajustada, sabates altes, sostenidors de blondes vermelles, videos instructius, el kamasutra antic i el kamasutra nou, uns pòsters de tios en pilotes en postures excitants, cds amb sons de gemecs i crits de coits...i el vibrador més esplendorós i gros, el més car.
Un cop a casa seva, es va dedicar a començar a viure el darrer tram de la seva vida deixant-se anar sense cap mena de pudor i davant el mirall i obrint la finestra: els avis de la residència d'ancians, tots homes, tindrien espectacle i volia estar segura de fer-los trempar a tots de forma contínua mentre manipulava tan destrament aquell múscul postís i es despentinava i es grapejava.
Va tenir èxit. L'endemà la dona de la neteja va haver de fregar el terra, ple de crema blanquinosa....però no trobava l'spray solar enlloc!

Comentaris

  • divertit[Ofensiu]
    montsepema | 06-05-2012

    MOLT DIVERTIT, a veure si quan tinguem 80 anys estem així d'explèdides

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132592 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).