El vaixell perdut

Un relat de: Jocker
El vaixell perdut

Un vaixell anomenat Estrella Polar va sortir del port de València al 2011, amb els seus tripulants, el capità Ricard, el segon oficial Julià i la doctora Júlia Wison. Els tripulants es varen començar a conèixer.

Quan ja portaven unes milles recorregudes el segon oficial Julià es va anar a descansar a la seva cabina però quan va entrar havia un home assegut al seu llit. Julià li va preguntar que qui era i ell i li va dir que era Ulisses el seu fill i que s'havia colat al vaixell per conèixer-lo. Julià no s'ho va agafar molt bé perquè no el creia.

Dos tripulants de l'Estrella Polar varen agafar un bot salvavides perquè s'havien penedit de seguir al vaixell. De cop i volta, va començar una tempesta molt molt forta. Ulisses va sentir que dos alumnes havien sortit del vaixell amb aquesta tempesta i va agafar un altre bot salvavides i es va llençar a l'aigua a per ells, ja que era l'únic que s'atrevia a fer això.
Va aconseguir rescatar-los i Ulisses va ser acceptat a L'Estrella Polar tant com pels tripulants com pel seu pare Julià.

Uns dies després la doctora li va dir que la Terra havia desaparegut per l'accelerador de partícules i per això havia causat aquesta gran tempesta, que d'un 30% de Terra que hi ha al món només queda un 5%. El capità Ricard va haver de dir-li als seus tripulants aquesta mala notícia i va intentar animar als seus tripulants diguin-li que anirem a buscar un tros de Terra i que ho trobaríem però mentre això el vaixell és la seva casa i els seus companys la seva família.

Varen recórrer molt molt de milles, va passar uns 6 mesos i s'alimentaven de peix que pescaven.

Després de molt de milles més i de problemes que havien tingut i que varen superar amb molt d'esforç varen albirar un tros de Terra. Els tripulants del vaixell estaven molt contents fins que es varen adonar que en aquell tros de Terra havia gent i no tenien intenció d'anar-se ni de compartir-lo.

Varen que lluitar contra aquesta gent i ho varen aconseguir varen guanyar aquella batalla i després de molt de temps ja tenien un tos de Terra per a ells.

Comentaris

  • Nerea Torres[Ofensiu]
    Nerea Torres Gil | 16-02-2018 | Valoració: 7

    Està bé la història, per al meu gust m'hauria agradat més extensió per a explicar més amb claretat.

  • Valoració [Ofensiu]
    Tygra | 16-02-2018

    M'ha agradat molt la història. Agradable de llegir.

l´Autor

Jocker

1 Relats

2 Comentaris

524 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor