El triangle

Un relat de: angie

- Tinc un sopar de negocis - va dir-li en Jan a mig matí, per telèfon. Arribaré tard.- Doncs, aprofitaré per a sortir amb la Núria - contestà la Cèlia. Des de que es va separar, necessita d'una bona amiga.Tots dos penjaren el telèfon, bo i sabent que cadascú, per separat, era protagonista d'una enganyifa.Quan tocaren les sis, en Jan, sortí de l'oficina amb dos companys amb els que havien decidit anar a prendre unes cerveses.Després d'una estona, agafà el mòvil, trucà i donà un copet de comiat a l'esquena dels seus colegues.Agafà un taxi i es dirigí cap a Horta.La llum esglaiada d'aquells carrers estrets, a l'horabaixa, feia que pujés més encara la seva excitació. Havia arribat. Pagà al taxista i es posà bé la corbata, tot caminant amb pas ferm cap a la porteria, que era oberta. Pujà les escales. Principal segona. Trucà al timbre. Es sentiren passes, duia tacons.Una noia amb un somriure enlluernador aparegué davant seu. Morena, alta i amb una bata de satí, gris perla, que marcava la silueta del seu voluptuós cos.La noia es va presentar com a Júlia. El convidà a entrar i li anuncià que la seva amiga ja era allà, per a passar-s'ho d'allò més bé amb ells dos.Asseguda, amb un got a la mà, va no voler veure a la Cèlia.

Comentaris

  • M'ha agradat molt[Ofensiu]
    pseudo | 10-12-2005

    Llàstima que pel títol el final arriba a ser esperat... llavors ja seria sublim!

  • saps...?[Ofensiu]
    Capdelin | 30-11-2005

    el relat se m'ha fet curt... sembla com si al final, es precipités massa, però potser és millor així... un final de cop per a què el lector aporti la resta...
    una abraçada

    referent al teu comentari sobre "una veu madura des de l'experiència"... hi ha experiència i maduresa manual, apresa o acumulada amb els anys... i una altra de teòrica, de tant llegir poesia...

  • Ja em va...[Ofensiu]
    rnbonet | 29-11-2005

    ...agradar al seu moment de repte, sobretot per la sorpresa final, tragicòmica.
    Podria donar lloc a un "treballet" extens i admirable, no? La premura i condicionaments del repte fan que, de vegades, les històries no queden rodones del tot. Queda bé, però.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276968 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com