El teu cul

Un relat de: Jimbielard
Aquell dia et vaig veure dreta, arrepenjant les teves mans damunt la taula. Estaves d’esquena i no et veia la cara però sabia que hi eres per mi, perquè sense veure’t et veia mossegant-te el llavi inferior esperant que m’acostes a tu.

La incertesa de no saber quan ho faria, et posava a cent per hora. I saber com estaves, m’hi posava a mi. Vaig estar una estona darrera teu, contemplant el teu cul. Em torna boig! És superior a les meves forces i res ni ningú faria que deixes escapar qualsevol oportunitat de tastar-lo. Però esperava uns minuts més. Em desfeia lentament però necessitava tenir-te més calenta, més a punt.

Vaig acostar-me a poc a poc, i la meva presencia se’t feia més evident. Movies una cama per oferir-me els teus glutis mentre apartaves d’un sol cop les calces tan fines. La mà, com una gran cullera de pell, se m’escapava entre les teves cuixes. I s’hi quedava allí just entre els dos glutis mentre et mossegaves més fort el llavi.

I allí m’hi podia passar la vida si no fos perquè una mica més enllà podia enfonsar el meu dit dins el forat.

Comentaris

  • Caqui[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 28-09-2019 | Valoració: 10

    El cul té una màgia que a vegades no té la cara. És com un caqui al punt, per a ésser mossegat amb fal·lera. El teu relat escenifica aquest desig, aquesta temptació de manera formidable. I ho fas aconseguint que el lector hi fiqui, també, cullerada...Nil.

l´Autor

Foto de perfil de Jimbielard

Jimbielard

71 Relats

252 Comentaris

90597 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona durant l'any del baby-boom i haig de fer cua per qualsevol cosa. He viscut sempre a Sant Andreu de Palomar, un poble mil·lenari annexat a Barcelona cap al 1897.
Fa poc que escric però he descobert que en gaudeixo i m'apassiona.
M'he anat fent gran, descobrint coses noves, aprenent el que m'agrada i el que no...

Per això us animo a fer qualsevol comentari que agraeixo per endavant.



https://joansamfainablog.wordpress.com/