EL TEMPS NO CURA...

Un relat de: Amoramagat2568

Com explicar el que sento per tu, sense exagerar, sense emmordassar al meu cor.

Ha passat molt temps ja, des de que tota aquesta història va començar, des de que vas entrar a la meva vida sense avisar, i vas marxar sense acomiadar-te, sense dir-me un perquè o una raó, que dia a dia em turmenta, em crivella el cor, el pensament, la raó.

M'agradaria poder oblidar l'olor de la teva pell, la calor del teu cos, la teva manera "d'estimar" (sense paraules),però que a mi m'omplia l'ànima. El teu alè sobre el meu cos....M'agradaria esborrar cada moment, cada nit....
El teu somriure que enlluerna però estàs aquí, sense més, sense demanar permís, sense comptar amb mi. De debò, que m'agradaria poder parlar de tu o pensar amb tu, sense haver de sentir aquest pessigolleig, i sense banyar la meva ment de records cada vegada que ho faig.

De debò, que m'encantaria, fins pagaria per això, si de debò pogués treure't del meu cor, i lo que es pitjor del meu record.

Sé que no hi ha gens que fer, que el nostre temps va passar, i potser jo el vaig malgastar, que cadascun tenim la nostra vida, però és que no puc, de debò que no puc... Tu ho saps també com jo. Fa gairebé 5 anys que la nostra història va acavar... Per la teva por, per la teva inseguretat, i per el meu desig de volguer estar amb tu que tant et va agobiar. I ara desprès de tot aquest temps, som més amics que mai, buscant una excusa, per parlar, per veure'ns. Però per alguna raó no ens mirem ni 5 minuts als ulls, en silenci, perquè? jo crec que per por a caure en la temptació, en aquest dessig, d'estimarte...i penso que encara que tu no ho diguis penses igual. Nose que ens deparará el destí, si tornarás a estar amb mi, o no, però sempre et porto en el meu record, en el meu cor.

Diuen que el temps cura totes les ferides...però que costa treure't de la meva vida.

No em veig capaç d'oblidar-te, tampoc sé si realment vull oblidar les teves carícies, el teu olor, la teva calor... No sé que fer amb el teu record...

PER TU (JJMS), PERQUE NO T'HE POGUT OBLIDAR I ENCARA MENYS DEIXAR-TE D'ESTIMAR.





Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Amoramagat2568

1 Relats

0 Comentaris

722 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor