El somni d'O

Un relat de: TITÀNIA

L'O se sentia diferent perquè el moment més feliç de la seva vida havia estat en un somni, i era això el que el feia més especial encara que ell no se n'adonés. Aquells moments viscuts en l'inconscient amb la noia que estimava eren el seu record més íntim. Potser si que no és un fet corrent, però, l'important és haver viscut aquesta felicitat onírica, on tot va ser com ell volia, el moment perfecte, que com a la vida real, no dura. Tot es redueix a un obrir i tancar d'ulls, però aquests instants fugissers ens ajuden a viure els moments difícils, amargs i decebedors, que acostumen a durar molt més que els anteriors.

Sovint després d'un període llarg i difícil els records feliços també es desdibuixen i a vegades és difícil distingir-los de la realitat, ens sembla com si els haguéssim somniat. Així que al final, el que compta és poder dir que jo també vaig tenir el meu moment de felicitat, aquell que recordaràs la resta de la teva vida, i res ni ningú te'l podrà espatllar.

Comentaris

  • Ep TiTàNia[Ofensiu]
    afrodita | 04-01-2008

    D'entrada m'ha sobtat el teu pseudònim, també m'agrada Shakesperare i..sóc mitja historiadora de l'art (amb una mica de sort l'any vinent acabaré jeje)

    M'ha agradat l'enfocament i el rerefons que li has donat al text,..siguin en somnis o senzillament ens ho hagin semblat, sempre val la pena guardar un moment de felicitat.

    afrodita

    PD:Visca veermer ;)

  • M'ha agradat llegir-te[Ofensiu]
    Epicuri | 04-01-2008

    La força dels somnis supera a la pròpia realitat, el que no ho cregui que inenti assolir a la realitat el somni més eròtic que hagi tingut mai.


    Tens molta raó en això de que els millors moments s'obliden fàcilment. Es una cosa que ehm deixa força perplexe i personalment m'ho explico com un impuls atàvic de la evolució per tal d'evitar la extinció.

    Però com es reflexa en el teu escrit sobre la teva generació, que aprofito per comentar (dos en un) encara no hem desenvolupat mecanismes per detectar i evitar la mort en vida que amb tanta indiferència acceptem hores d'ara: L'atur, la adicció i l'esclavatge de les hipoteques per els que es poden permetre intentar pagar un pissos cars i escarransits, i el pitjor. La general indiferència, manca de ideies noves i la sensació que no existeix rés organitzat que vislumbri noves il.lussions.

    I acabo el rotllo.
    Un relat breu, sobri i en una estupenda prosa.

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82381 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!