El Secret d’una vida

Un relat de: LlunaTriskel
Estirar-se al llit, situar el coixí damunt del cap, prémer-lo amb tanta força com en aquell moment comptaves, percebre l’acceleració de les pulsacions, adonar-se que el coixí no et deixa respirar però no importa, aixecar-se, seure a la vora del llit i balancejar els peus, pensar, sentir el cor glaçat quan el món de fora ja fa dies que ha viscut el solstici d’estiu. Tractar de no escoltar el soroll de portes tancades amb ràbia, crits, sorolls de mans colpejant objectes que s’intueixen pel so. Donar-li voltes a frases sense coherència, sense amor, plenes de rancúnia, odi. Paraules que no volies escoltar i no havies d’escoltar. Eleccions que mai s’han de suggerir. Impossible contenir el plor. Un buit al pit, un buit a l’anima que et fa no notar res, sentir que pots morir en aquell instant i ninguna cosa succeeix, desitjar morir sense sentir-ho, pensar que la vida és una merda.
Veure les persones que més estimaves arrencat-se l’anima un a l’altre, perdre’s el respecte deixant-se sense res, sense ells mateixos, deixant-te sense res.
Et preguntaves per què, per què de tants perquès, per què jo?
Pensaves que tot s’arreglaria, creies que no passaria més. Confiaves en que tot passava sempre per alguna cosa.
Sentir els ulls inflats de tant plorar. Seguir plorant. Dormir. Començar un nou dia.
Conversar amb un bon amic. Et pregunta com va tot, que hi ha de nou, estàs bé?.
Respons amb un sí, molt bé, com sempre!. I tu? Alguna novetat?

Comentaris

  • Un gran...[Ofensiu]
    AVERROIS | 14-05-2011 | Valoració: 10

    ...amic serveix entre altres coses per descarregar les penes de l'ànima. A vegades és més important tenir-ne un que tenir molta família. La vida és, com sempre dic, un conjunt d'experiéncies que et porten a trobar-te tal com ets. Hi ha experiències molt traumatiques, però com deia la meva mare, que era una gran filòsofa,"Tot s'ha de passar pel coixí, l'endemà tornarà a sortir el Sol i s'hauran esmunyit els nùvols de tormenta"
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de LlunaTriskel

LlunaTriskel

4 Relats

8 Comentaris

11853 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00