El rei negre

Un relat de: angie

Era el dia abans de Reis. La Carme havia plegat de treballar a les tres de la tarda i corria a buscar la Laia a l'escola. La va rebre amb aquella carona d'entremaliada que la feia somriure sempre...
Just entrar a casa, sonava el telèfon... era en Max, es quedava a Barcelona buscant un regal d'última hora i ja faria cap...
-A quina hora és la Cavalcada?- preguntà amb veu de preocupació.
-Ja ho saps, carinyo, cap a les 8 arriben al barri - contestà la Carme resignada. Sempre la tenia pendent dels seus moviments incomprensibles.
Enfosquí, els Reis llençaren un munt de caramels, la Laia embogí amb la desfilada i la Carme no va parar de mirar la pantalla del mòbil en tota l'estona (el regal l'hauria anat a buscar a Perú?).

I arribà el sopar, i en Max no donava senyals de vida. Amb el café, el gat no parava de fer manyacs a la Carme, mentre aquesta omplia de nostàlgia el seu cor, recordant la seva infantesa i aquella nit tan especial.
La Laia no preguntà pel Max. Va anar al llit il.lusionada i la Carme començà a plorar llàgrimes de tinta, negres com el seu cor.
Esperà tota la nit i al matí seguí esperant... Al dinar a casa els tiets de la Laia anaren soles i de nou una excusa disculpant a en Max que en aquells moments, deixava l'habitació d'un hotel de quatre estrelles a Barcelona, del bracet de la seva actual parella.


Comentaris

  • El rei negre...[Ofensiu]
    brideshead | 09-02-2006

    no es mereix l'absència de comentaris... Un petit relat molt ben escrit, fresc i senzill. I a més, he cregut que els "50" s'escaurien molt bé amb un capicúa...

    besets, angie.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276293 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com