El reality shou

Un relat de: katya



El reality shou

Són igual que feres carronyaires i usureres.

Allà on fa pudor, on la olor a mort, a sang i a violència es fa notable, allà hi van amb molta pressa. A fer-se un espai. Seran els explotadors. Ho vendran a la seva manera. A les seves bestioles engabiades darrera la pantalla, ensinistrades amb paciència pels creadors d'aquesta mena de programes.

Tocaran fibres sensibles. Faran caure llàgrimes als més sensibles, angoixaran cors afectuosos i crearan debats a favor d'un o d'altre personatge protagonista d'un drama familiar. El qual contat amb paraules de venedors de dol, pot semblar escabrós fins a l'extrem més insuportable. Una clientela fixa, quasi sempre.

Les famílies de les víctimes es convertiran en personatges deshumanitzats.
Dins un circ la seva vida, la seva intimitat -tal qual amfiteatre romà, amb els lleons per companys, els quals acabaran d'estripar la carnassa que quedarà després de la punyalada que la vida els hi ha regalat per sorpresa-
Els seus sers més estimats desprotegits per complet i a l'abast de qui vulgui posar la darrera paraula, de qui vulgui opinar, de què va passar, de com, de perquè.

Així dons tan salvatges els creadors d'aquesta autèntica escombraria, com els patrocinadors que, als espais publicitaris, volen vendre els seus articles; perfums, cotxes, assegurances o xocolates, per posar exemples a l'atzar, a persones que semblen feres, animals ansiosos de notícies sangonoses. Com més morbosa, més interessant. A l'espera, a l'aguait.

El desig, silenciosament amagat al forro de la seva ànima..,
esperen, confien i anhelen que al programa de les 18 h hi apareguin infants, avis o nines puerils, amb situacions per a mi innombrables i nauseabundes.

Katya

20 de maig de 2009

Comentaris

  • Maravellosa descripció dels[Ofensiu]
    Romy Ros | 13-10-2009 | Valoració: 10

    programes "basura". Programes on molta gent es presenta i fa públiques les seves misèries i aburreixen a qualsevol ment intel.ligent. Has fet un quadre genial, i jo segueixo preguntant-me, interessen a algú? L´única explicació que hi trobo és que "tothom aspira a una vida feliç, però ningú sap en què consisteix" (Sèneca)

  • crohnic | 26-06-2009 | Valoració: 9

    Has descrit perfectament aquest tipus de programes i tot el que hi ha al darrera... Tristament és massa real el teu relat...
    I el pitjor de tot és que sembla que no hi ha límit...

l´Autor

Foto de perfil de katya

katya

10 Relats

32 Comentaris

14472 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva gran passió és la mar, la mar mediterrània que banya la costa mallorquina.

"-Lo que puedes hacer, o has soñado que podrías hacer, debes comenzarlo. La osadía lleva en sí, genio, poder y magia." GOETHE

"-Cuando alguien desea algo debe saber que corre riesgos y por eso la vida vale la pena."

"-Así debéis hacer vosotros: manteneos locos, pero comportaos como personas normales. Corred el riesgo de ser diferentes, pero aprended a hacerlo sin llamar la atención."
Paulo Coelho

Som una humil i eterna aprenent a la professió d'alquimista. L'alquímia que treballa amb lletres i posterior transformació en...

Vaig néixer a Manacor a l'any 1973

Si desitges comentar, donar la teva opinió, els teus suggeriments i, o, intercanviar punts de vista. Estaré encantada de rebre un correu teu.

Sóc en aquest web per aprendre, experimentar i compartir .

Aquí deixo el meu email:
Katyabolleta@hotmail.com