El ratolí Pérez

Un relat de: uanra

Aquesta història que avui us explicaré és real.

Sac de dormir petit



Ahir a la nit, el papa em va arrencar la segona dent. Com que aviat faré una excursió i hauré de dormir amb sac de dormir i al terra, ahir vespre vaig provar de dormir al terra de la meva habitació dins del sac.

Em vaig adormir abraçat al meu ratolí Pérez de peluix. Havia guardat la dent a la seva butxaca, esperant que el ratolí Pérez de veritat la recollís i em deixés un regalet.

Estava dormint i, de sobte, m'he despertat. Suposo que el ratolí Pérez m'ha mogut el cap i m'ha aixecat una mica el braç per poder agafar la dent. Jo no he vist res. He tingut ganes de fer pipí. M'he llevat i he anat al lavabo gran. Es veu que el ratolí s'ha amagat darrere de l'escombra del lavabo petit, no sé, jo no l'he vist.

Quan he tornat a l'habitació, he pujat al llit perquè ja no recordava que havia de dormir a terra. He buscat la dent dins de la butxaca del nino de peluix i no hi era. Pensava que havia perdut la dent i he començat a buscar-la. Com que tenia el llum encès, ha vingut la mama a veure què em passava i li he dit:

-Mama, he perdut la dent!
-Potser el ratolí ja t'ha recollit la dent -m'ha respost la mama.
-Però no m'ha deixat regal! -he protestat.
-Aquí tens uns cotxes! -m'ha dit la mama ensenyant-me els cotxes.
-Els vas comprar tu al súper.

Em vaig adormir de seguida al meu llit. La mama em va deixar ben tapadet.

Quan jo em vaig adormir, el ratolí em va deixar el regalet i la carta a sobre del llit. I se'n va anar.
Aquest matí, quan m'he despertat he vist que tenia el regal, l'he desembolicat i era una moto que si li premies la roda del darrere feia "brrmm-brrmm". Una mica més tard he vist la carta i l'he llegit primer a la mama i, després, al papa.

Quina llàstima! Tenia el ratolí tan a prop i no l'he vist!

I sabeu com sé que ha passat això?
Perquè el ratolí Pérez
m'ha deixat aquesta carta:




Photobucket




25 de gener del 2009

Comentaris

  • No el vas veure perquè[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 23-03-2010 | Valoració: 10

    com té tanta feina corre moltíssim.
    M'agraden molt els teus relats, Uanra.
    Un altre dia et comentaré "El regne de les bruixes".
    De moment rep un petó de la Nonna.

  • Calderer | 22-03-2010


    hola uanra ma agradat molt el teu conte del ratoli perez perque es molt dibertit.aixo apasat de veritat?



    ponni

  • El ratolí[Ofensiu]
    Rafael P. Lozano | 20-04-2009 | Valoració: 10

    Hola Arnau, està molt bé el teu conte, com tots els altres teus que he llegit. M'ha fet recordar quan jo també era petit com tu. El ratolí Pérez jo tampoc el vaig arribar a veure, però sempre que em queia una dent sé que em venia a visitar i em deixaba algun regalet. Segueix així que tens gran futur com escriptor, i no m'estranya gens tenin un avi com el teu.
    Felicitats!

  • jo també vull veure al ratolí...[Ofensiu]
    violetaclara | 16-02-2009 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt aquest relat ! Cada vegada ho fas millor!!! Jo sempre havia volgut veure el ratolí Pérez, però la veritat és que mai ho vaig aconseguir... una vegada hi vaig ser ben aprop... llàstima!!! Un petó Arnau! Quan ens veiem t'he de donar una coseta que t'he portat d'un lloc molt llunyà on he anat :P

    Segueix escrivint així de bé!!

  • que divertit[Ofensiu]
    REGOR | 07-02-2009 | Valoració: 10

    que és així que t'ha caigut una dent i t'ha vingut el ratolí Pérez i passat-ho bé a l'acampada.



    regor

  • Quina il·lusió!!!![Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 07-02-2009 | Valoració: 10

    Aquest ratolí entremaliat és molt bo, creu-me. Jo he tingut la sort de veure'l. És un ratolí de color gris, però no és igual que els altres, l'envolta una màgia única. I aquesta màgia només la podem notar quan ens cull la dent de sota el coixí.

    Salut i records!
    ullsblaus1

  • Hola Arnau![Ofensiu]

    Hola Arnau. Em sembla que el ratolí Pérez, la propera vegada que et caigui una dent, haurà de prendre moltes precaucions, haurà d'anar molt i molt en compte perquè no el vegis. Jo, crec, que se n'assegurarà molt i molt de que estiguis ben adormit.
    Un petó!
    - Avi Joan, el de la iaia-

  • Quin honor![Ofensiu]
    JOANPG | 03-02-2009 | Valoració: 10

    Dirme com aquest ratolí recollidor de dents. A mí, quan era petit, també em duia cosetes però
    com que erem la familia Pérez, els meus pares n'hi deien l'angelet de les dents.

    Et felicito pel relat que cada vegada ho fas millor. Aquesta vegada no has fet servir cap personatge de l'avi. Estarà content, encare que si els hi prens també ho està. No li ho diguis que és un secret entre tu i jo.
    Adeu Arnau. Joan Pérez.

  • Hola Arnau[Ofensiu]
    Naiade | 02-02-2009 | Valoració: 10

    Quina aventura més interessant que vas viure, per poc el veus i tot al ratolí. M'has fet recordar quan era petita i amb queien les dents. Jo no tenia cap ratolí Pérez on guardar la dent i quan me'n queia una, desprès de netejar-la bé, l'embolicava amb paper fi i la guardava sota el coixí. L'endemà al matí sense falta, sempre trobava el seu regal, però mai el vaig veure, devia esperar que estes ben adormida per deixar-me'l.
    Aquest ratolí, deu estimar-te molt per haver-te deixat una carta i tot. Quina sort que tens; ja cal que la guardis bé com a record
    Una abraçada de bona nit

  • Quin relat més bonic..[Ofensiu]
    maricel | 01-02-2009 | Valoració: 8

    mentre el llegia no he pogut evitar somriure, perque m'ha recordat quan jo era petita i volia que s'hem caiguesin les dents perque el ratolí Pérez hem portés alguna cosa...
    Que fantàsticament bonica que es la inocencia.
    FELICITATS!

  • Quina il.lusió...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 01-02-2009

    que m'ha fet rebre el teu regal, Arnau! Quina sorpresa! L'he imprés i el guardaré com un record molt especial, i a més el podré llegir de tant en tant, i em vindran a la memòria altres moments en els que, com tu, esperava l'arribada del ratolí Pérez i procurava dormir-me ràpid perquè així no trigués a portar-me el regal. A mi se m'enduia les dents sempre, i a tu?
    M'hi agrada també molt la fotografia que hi has posat, perquè la història, que ja veiem que és veridica, queda molt bé amb aquesta imatge que mostra com feies pràctiques de dormir dins el sac. La carta que et van deixar es xulissima, eh? quina sort tenir tanta amistat amb aquest ratolí tant especial! clar que el pobre va haver-se d'amagar al lavabo, perquè si els veiessim es perdria una mica aquesta màgia, no trobes?
    Un petó molt gran, Arnau, i moltes gràcies per haver-me recordat i fer-me un regal tant especial.

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de uanra

uanra

25 Relats

347 Comentaris

68291 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Em dic Arnau. Vaig néixer, a Barcelona, el 17 d'agost del 2002.

Em vaig estrenar a Relats en català amb 6 anys i molta il·lusió per aprendre a escriure i fer amics. Ara ja tinc uns quants amics relataires i tinc 11 anys!

M'agrada l'aeromodelisme (com al meu pare) i escriure contes (com al meu avi, en Joan Gausachs i Marí i la meva mare, la nuriagau).

Faig 6è de primària i sóc un Llop al cau de la meva escola Maristes Sants Les Corts

Agraeixo l'acollida que m'heu fet a RC

arnausoler2002@hotmail.com