El que mai no serà

Un relat de: Nyaelven

Molt sovint penso en el que podia haver sigut i no va ser, penso que si t'haguessis quedat aquí tot seria diferent. Erem tant bons amics..., encara ho som, però no és el mateix, tu estàs molt lluny i no puc veure't quan voldria. No puc deixar de pensar que si t'haguessis quedat potser seriem alguna cosa més que amics, que potser jo hagués tingut el valor de confessar-te que t'estimo, encara que crec que ja ho saps. Però si ho saps, i tu sents o senties el mateix perquè no m'ho vas dir abans de marxar? Potser perquè si te'n anaves no servia de res dir-m'ho. He intentat fer-te fora del meu cap moltes vegades, i hi ha moments en que creia que ho havia aconseguit, intentava ficar-hi una altre persona en el teu lloc, però és inútil, si sento el mòbil i ets tu no puc evitar posar-me contenta perquè sé que penses en mi. Però no hi ha res a fer, tu no tornaràs per quedar-te i jo no puc seguir pensant en tu. Crec que l'única manera d'oblidar-te es esborrar-te de la meva memòria i no saber res de tu mai més, però això tampoc ho suportaria.

Comentaris

  • molt bé![Ofensiu]
    Matterhorn | 07-04-2006

    Crec que no podem viure "del que hauriem fet"... no es pot viure dient "tot hauria estat millor si...", les decisions es prenen per algo, i el que està fet, fet està.
    És molt maco... m'ha agradat molt, i jo tmb m'hi he sentit identificada... quants cops he pensat que tot hauria estat millor si hagués fet allò, o allò altre.... però quin remei, no es pot tornar enrere, llavors, a viure el present, i a aprofitar-ho!
    enhorabona!!!

  • uuff m'he sentit identificada[Ofensiu]
    yunaplena3 | 29-06-2005

    Molt maco, m'ha agradat molt sobretot perquè a mi m'ha passat el mateix. Simplement va ser ell qui em va dir el que sentia per a mi kuan ell marxava cap a barna... i ara fa moltissim de temps que no sé re d'ell. Només dirte que encara que vulguem oblidar algu q es o a sigut alguna vegada especial per a nosaltres no la podem oblidar mai i encara menys borrarla del nostre cap...
    Continua aix que m'ha agradat molt el teu relat...
    Molts petunets...i anims!!!

l´Autor

Foto de perfil de Nyaelven

Nyaelven

26 Relats

84 Comentaris

35152 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Una vegada la gran escriptora Maria Mercé Roca va dir en una trobada: " Quan estàs bé no escrius". Aixó vol dir que tots els que escrivim encara que podem sentirnos "moderadament feliços" sentim que ens falta alguna cosa.
Jo vull que algú em digui " deixa'm ser el que et falta"
( porca miseria 25-12-05)

M'agraden aquestes frases, sóc feliç la major part del temps tinc molt bons amics, estic fent una carrera, però hi ha moments en que amb aixó no en tinc prou. Sóc massa exigent amb mi mateixa? O potser ja m'està bé ser moderadament feliç?