El portal del temps (III)

Un relat de: Dragon

Ho tenia tot preparat a les 24:00 hores (ho sabia pel meu rellotge). Amb un cop de peu fulminant dels meus vaig derribar la porta. Quan vaig sortir vaig veure com no hi havia cap guarda. Confiaven en l'amulet. Vaig sortir silenciosament del poble fins a arribar a una clariana qualsevol. Allà vaig fregar l'anell just com ho havia fet abans. Tal com m'esperava el Portal es va obrir. Vaig entrar pensant en tirar l'anell tan bon punt com arribès a casa.

Quan vaig arribar també era de nit. Vaig anar a veure als pares a la seva habitació. Dormien plàcidament. Esperava que no s'haguessin adonat de la meva ausencia. Però en aquell moment estava massa cansat per pensar. Vaig anar tot badallant a la meva habitació. Em vaig adormir pensant en l'aventura que havia tingut.

Em va despertar un soroll. Vaig fer una ullada al rellotge. Només eren dos quarts de sis. L'amulet brillava. Treia una llum verda que em va enlluernar. A partir d'aquí em vaig desmaiar.

Quan em vaig despertar del tot estava al carrer. Ja era de dia. Els meus pares em miraven amb preocupació.

- Estàs bé fill? -em preguntà la mare.

- Sí, estic bé, però...que hi faig aquí, on es el meu llit? -vaig preguntar jo.

- La casa s'ha cremat... Nosaltres t'hem portat aquí. -em va respondre el pare.

- I com s'ha cremat la casa?

- Doncs... Es difícil d'explicar... -el pare no sabia com explicar-ho.

- Han aparegut unes bésties gegantines a la ciutat -el tallà la mare- Un d'ells ha destruit la casa i els policíes que ens han evaquat han intentat cremar el monstre però han cremat la casa.

- Sí.- va dir l'Esther, la meva germana. Estava allunyada de nosaltres- Ens venen els problemes de cop. Primer tu desaparèixes una nit i després se'ns crema la casa. FANTÀSTIC!

Al meu voltant hi havia tot de cases cremades o destrossades. Cotxes bolcats. La gent jeia a terra, trista, esperant l'arribada dels bombers.

- Més o menys, a quina hora han arribat els monstres?- vaig dir.

Aquella llum que havia sortit de l'amulet poter havia desencadenat un poder. Llavors el contacte de l'amulet màgic, que és del passat, amb el temps modern havia provocat una reacció.

- Doncs... a les sis, oi? -va dir el meu pare.

Vaig aixecar-me. Sense pensar-m'ho dues vegadesvaig anar-me'n d'allà. Jo vaig desencadenar el poder i jo el tornaré a tancar. Encara vaig tenir temps d'escoltar els meus pares que em cridaven que tornés.

Comentaris

  • M'encanta aquesta trilogia!!!![Ofensiu]
    fenix92 | 10-07-2005 | Valoració: 10

    Es una historia fantastica amb una trama boníssima. Segueix escrivint. Espero el numero VI!!!

  • oeoeoeoeoe[Ofensiu]
    Akane | 10-07-2005 | Valoració: 10

    Ei Iván !! k tal? mooola molt, o trobo molt bo !! Estik ansiosa x saver k passa, en l' altra part ^ ^o sigui k eskriu ràpid. Eh? És coña. Prente el teu temps .Si no et fa res, jo e escrit una alte història, aixi k kumentam, ok?Vinga dew !!

l´Autor

Foto de perfil de Dragon

Dragon

5 Relats

16 Comentaris

7459 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Em dic Ivan Monleón. Vaig nèixer l'any 1992 a Sabadell. Des de petit sempre m'ha agradat escriure i dibuixar. He participat en diversos concursos de literatura. D'aquest només n'he guanyat quatre. M'agrada fer amics. Tinc molt sentit de l'humor i sóc molt simpàtic. Diu la gent que estic boig però no ho estic. Espero que us agradin els meus relats!!!

P.D.: Si algú te ganes de fer nous amics que m'agregui al msn siusplau!! El meu és darth_dragon_92@hotmail.com