El pont Bifröst

Un relat de: Ogigia
Ni tan sols Heimdall és etern. El ragnarök vindrà per endur-se’l. Quan, quan? Bufa el corn, deu, per a que les estrelles movedisses de llet despertin i m’encalcin el cos. Per a que l’amant salti com un nen, de llum en llum de nit, mira, jugant a la xarranca, cap al meu cos.

Comentaris

  • Un orgull i un afalac...[Ofensiu]
    deòmises | 03-05-2011

    ...tenir les teves paraules en una proposta tan especial com 'Master Of The Wind', de Manowar. I com has dut el cabal de la teva inspiració cap a la mitologia nòrdica que tan elogien aquests mestres del metal, Ogigia.

    Gràcies de nou per la teva aportació, d.

  • Mitologia al cos[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 30-04-2011

    Ostres, reconec la meva ignorància sobre aquests personatges i indrets de la mitologia nòrdica. He mirat a can Gúguel per saber per on anaves i ara em situo una mica millor. Veig que has fet un exercici de poesia en prosa fantàstic, somiant i deixant-te anar com un personatge més d'aquesta desconeguda mitologia. M'encanta descobrir, m'encanta conèixer i m'encanta llegir bona poesia. Relat breu però intens, amb un desig fantàstic al final. Espero que tinguis sort i la visita esperada. Una abraçada ben nòrdica.
    Aleix