El poll i la puça es volen separar

Un relat de: Tanganika
La puça té uns quants amants que la satisfan d'allò més. El poll ja fa figa i no trempa i ella, la puça, encara vol sentir l'impuls del sexe el més ferventment possible i gaudir-lo tant com pugui, que són quatre dies.
El cargol la deixa plena de babaies i ben xarrupada.
El cuc s'hi posa sencer adins i allò és GUAU!!!!!
El saltamartí salta i salta i en el saltar uauf uauf!
La puça va ben servida i els seus amants sempre tenen picor i volen repetir.
I el poll es vol separar per llegir porno tranquil i fer auto- orgasmes de vell i la seva ex que faci sex i el deixi en pau.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

119 Relats

138 Comentaris

48250 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
(a la fotografia estic llegint un dels meus relats intimista-poètics en un espai prou màgic, decorat amb teles vaporoses. Llegeixo 'L'espiadimonis enamorat', relat que forma part del meu recull 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats', publicat aquest 2015, i m'acompanya en Marc Ribes amb la guitarra).


Poder escriure aquests relats m'allibera i m'enriola, junt o separat, depèn.

La pregunta és: no és ja tot prou complicat, com per, a sobre, haver-hi el món de l'amor i el sexe, que van força del bracet?
O són els temps que corren (veloçment, per cert)?

Afegeixo tres fragments del conte 'El camp de blat de moro' de C.Pavese (dins 'Fira d'agost i altres contes'), tingui o no a veure amb tot el que he posat més amunt. Simplement, perquè diu tant, perquè ho diu tot.

'Allò que em diu el camp de blat de moro en els breus moments en què goso contemplar-lo és el que diu qui s'ha fet esperar i sense ell no es podia fer res'.

'Entre nosaltres no calen paraules. Les paraules van ser dites fa molts anys'.

'Entenc que tinc davant meu una certesa, com si hagués tocat el fons d'un llac que m'esperava, eternament igual. L'única diferència és que aleshores gosava fer gestos bruscos, m'endinsava pel camp llançant un crit als turons familiars que em semblava que m'esperessin. Aleshores era un nen, i tot és mort d'aquell nen LLEVAT D'AQUEST CRIT'.TGNK (i, sí, la Mena és la meva germaneta)