EL POETA ANTIC

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Sempre he pensat que les perruqueries era un lloc on es poden sentir bones histories . Potser a qualsevol persona normal se li podrien escapar, més jo que tinc el esperit d’escoltar . sin figues de un altre paner.
Era un noiet moreno de cabells negres de grans ulls negres amb pestanyes llargues com de poeta antic. I era la perruquera petitona de mitja edat bonica amb ulls blaus i tendres i amb un cabell curt ros que enamorava. El noi parlava en castellà i la perruquera en català, pel seu accent i fesomia vaig entendre que era de un país sud-americà. El noi entenia be el català i de tant en tant afegia alguna paraula en aquest idioma. Volia el mateix ros que la perruquera. La senyora molt assenyada li deia que el veia molt guapo amb els seus cabells negrets i lliços i amb al serrellet que li havia fet al estil James Dean. El noi no atenia a paraules, volia ser ros com el blat. Tant li va desaconsellar que el noi es va avenir a fer nomes uns reflexos una mica mes clars. Sobretot per la part de davant
Una mulateta preciosa amb un color de pell com l’aram li va posar el producte químic damunt dels cabells. Ho va fer en gracia i li deia que ella el veia guapo de morè , que ella seria feliç si tingues els cabells tant lliços com els seus i li ensenyava una trena que es venia arrissada . El noi tenia cara de disgust. Dins seu volia ser ros.
Al cap de una estona i desprès de suar la cansalada sota un aparell que feia calor damunt el seu cap, per fi li van rentar el cap i varen descobrir el resultat final.
El serrell al estil James Dean tenia reflexos una mica castany com també les puntetes dels cabells. El resultat jo el veia bo, la perruquera li deia amb educades paraules que el to de la seva pell i els ulls, aquell color era més adient que cap. El noi deia massa fosc jo el volia més clar. I feia cara de disgust.
Va pagar i va marxar, jo que soc malpensada crec que a una altre perruqueria que li aclarissin els cabells com en Messi, ja dic que jo soc molt mal pensada. Jo asseguda, vaig pensar que estava molt guapo amb el seu cabell negre amb aquell aire de poeta antic.

Comentaris

  • Bonissim[Ofensiu]
    Karin | 25-08-2016 | Valoració: 10

    Puc imaginar tot, ho descrius molt bé'

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323321 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.