El poema vol ser llegit, tu lector llegeix!

Un relat de: denekenesh

El llapis vol escriure.
Tu autor, crea!
El llibre vol ser llegit.
Tu aprenent, apren!
Les sabates volen ser posades.
Tu lluitador, lluita!
El terra vol ser trepitjat.
Tu viatjer, camina!
L'aire vol ser respirat.
Tu ocell, vola!
El mar vol ser acariciat.
Tu submarinista, acaricia!
La música vol ser cantada.
Tu trobador, canta!
El pallasso vol ser rigut.
Tu nen, disfruta!
El vers vol ser sentit.
Tu poeta, sent!
El timó vol ser portat.
Tu capità, guia!
El cor vol ser escoltat.
Tu amant, escolta'l!

Crea, apren, lluita, camina, vola, acaricia, canta, difruta, sent, guia, estima!




Comentaris

  • Animós[Ofensiu]
    Mena Guiga | 12-04-2017

    I positiu tipus Mare Teresa de Calcuta, en plan més lleuger, però no per això que no ajudi.

    Versos curts. Propostes per a saber viure millor. Convit a fer-ho.
    Per tot plegat, està bé.

    I només et vas quedar amb un relat (poema)!


    (a veure si l'animador/a s'anima a seguir...;)


    Si et ve de gust i un escrit et crida que l'escriguis, tinc proposat al fòrum d'aquesta web un tema (Treure's el mort de sobre). Només si vols. Fer comentaris a l'atzar -com ha estat amb el teu- forma part de l'animació (mira!) del qui proposa.

    Gràcies.


    Mena

  • Un poema a la vida[Ofensiu]
    Nubada | 13-05-2007

    Molt bonica, la teva estrena. És una invitació a viure la vida.

l´Autor

Foto de perfil de denekenesh

denekenesh

1 Relats

2 Comentaris

821 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Volar per créixer,
Somiar per volar,
Creure per somiar,
Ser per creure,
Estimar per ser,
Sentir per estimar,
Volar per sentir.