El pis de l'àvia

Un relat de: Sol_ixent

Recordo amb tendresa i nostàlgia aquells primerencs encontres, al pis que tenia la teva àvia, on fins a la mort del teu avi hi havia viscut. Allà on tantes bones estones havíem passat.

Tu i jo. Dues ànimes voladores, adolescents, àvides de conèixer i ésser conegudes. I aquelles nits de divendres i dissabtes, on l'alcohol apaivagava qualsevol rastre de seny, ens transformava i ens deixava arrossegar per l'immens desig i ganes de traspassar els límits.
Encara sento la teva boca, cercant la meva, jugant amb cadascun dels racons del meu cos, la cremor de les nostres pells nues en entrar en contacte, la suavitat, però alhora tenacitat dels teus petons, i el cigarret de després.

Però no tot són records d'aquest tipus! També tinc ben present el dia en què, just tancar la porta d'entrada, vam trobar un escarabat immens i fastigós, mort al terra del rebedor. Els veïns encara deuen sentir els nostres xiscles!! O quan vam descobrir una mena de rebost amagat a la cuina, i, en un dels prestatges del seu interior, una llàntia daurada, petitona, tota bruta de greix. En el nostre etílic estat, vam fregar-la, a veure si algun geni misteriós ens apareixia... però l'únic que vam aconseguir va ser tacar-nos de negre totes les mans i la roba...

Aquells moments, inoblidables, al pis de la teva iaia, que ja mai tornaran. I tu, qui sap on t'ha portat el temps!

Comentaris

  • Està molt bé![Ofensiu]
    Unicorn Gris | 06-08-2006 | Valoració: 9

    -> Positiu.

    - Un bon relat, emotiu.. fa pensar... romàntic...

    -> Crític.

    - Està molt bé, però sento, posant-me perfeccionista, que li falta alguna coseta... Per això té un 9 en comptes d'un 10....

    -> Resum: M'agrada molt! Felicitats!!!

  • Sonyes | 06-08-2006 | Valoració: 9

    Hola!
    És bo, recordar els moments escassos de felicitat.
    Gràcies per comentar-me

  • És com un precís i bell poema en prosa.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 03-08-2006

    És un relat de gran bellesa: delicat, poètic, precís. Les frases semblen traçades per transmetre la bellesa dels records. Està molt ben escrit. Naturalment podria treure punta a algunes expressions, no hi ha res inmillorable; del relat, però, se m'ha quedat la bellesa, la tendresa dels records, i amb això ja sóc feliç.

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

142 Relats

444 Comentaris

129517 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)