El perdó

Un relat de: redrose
És cert, que s'ha esmentat moltes vegades el perdó. Als llibres, a les pel·lícules bones, a la vida quotidiana... el perdó, és un ens tan abstracte, que fins i tot podria catalogar-se d'invisible.

Per què els humans tenim la necessitat de fer-nos mal? No deixo de pensar, que hem nascut i estat creats per a sufrir...I la meva hipòtesi, cada dia es fa més certa.

Ens podem passar tota le vida fent-nos les mateixes preguntes sense resposta... em perdonarà mai?- solem pensar. I encara que hi pensem repetides vegades, molt en dins, sabem perfectament que perdonar, costa molt més que espifiar-la. És que és molt fàcil suplicar perdó, quan no ets el que has de perdonar, quan no ets el ferit, l'acusat...
Els humans, som éssers que perdonen per naturalesa, éssers bons?

Sempre volent tornar enrere...el perdó es pot suplicar, però no crec en l'humiliació, no crec que les persones mareixem arribar a humiliar-nos. M'hi nego.

Per què em mires d'aquella manera? Per què desvies la mirada, quan et miro? Per què et quedes callada quan ens quedem soles? Per què parles amb odi? Per què t'afecta tan el meu error?

Es sol dir, que no importa la veritat...La gent veu el que vol veure.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de redrose

redrose

21 Relats

30 Comentaris

16116 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
Sóc una ex-estudiant de dret plena d'inquietuds i emocions...somio massa, i de vegades no distingeixo els somnis de la realitat. Però...quin mal hi ha en això?
M'encanta llegir i escriure. Es pot descobrir un bon llibre, quan et pots imaginar el que llegeixes i t'arriba a l'ànima.

Penso que les coses que no es diuen, solen ser les més importants.
Aquí us deixo algunes de les coses que no he dit mai....