El Paradís

Un relat de: Maribel
Heu estat mai en el paradís? Jo sí.
Durant tres dies he viscut en el mes dolç paratge....un veritable paradís.
Allà, les muntanyes es mostren mes immenses que mai, pelades pel fred i la neu dels hiverns passats, provocant-me, desafiant-me a coronar-les.
Allà, els núvols es passegen pel blau infinit, tot anant de cim en cim, acaronant els pics, deixant-se portar per la bufera d'un vent capritxos....ara aquí....ara allà....

En el Paradís, aquest mati, tot està particularment humit. Ha plogut i l'herba s'ha guarnit amb les seves millors gales, tota una varietat de tonalitats verdoses.
Portada per un impuls, obro de bat a bat la finestra i deixo que l'aire fresc m'acaroni la pell......tanco els ulls...inspiro profundament en un intent de fer meus l'olor a terra molla, a terra verge, aquesta terra que desperta en mi l’instint quasi primitiu de conquerir-la, descobrir-la.

Les meves passes m’endinsen pels boscos de pi negre, camino pels seus prats esquitxats de vaques i cavalls que amb el seu posat tranquil e indiferent em repassen de dalt a baix. Una marmota surt corrent d'entre la rocalla, la meva presència l’ha alertat i ha fugit cap el seu cau. Mes enllà uns isards baixen a beure aigua d'un rierol, un doll carregat d'aigües juganeres que s'entaforen sota l'engorjat, per sortir del seu amagatall uns metres mes avall.
Enfilant-me per terreny pedregós, agrest , amb un desnivell força pronunciat, arribo al meu destí. Amb la respiració agitada d'un novell, trepitjo el cim.
Aquí dalt, sento que tinc la resta del mon als meus peus, em sento gran, capaç de finalitzar amb èxit moltes mes fites.

Llavors amb l'excitació del moment, al miro als ulls i descobreixo parpellejar llumetes d’entusiasme. Ell em somriu, s'apropa, m'abraça i em besa dolçament. En aquest precís instant, a tres mil metres d'alçada, s’escolen càlids mots en el meu subconscient.
-No tinc cap dubte - penso somrient- això... és el paradís.

Comentaris

  • Fantàstic.[Ofensiu]
    jos monts | 21-08-2013

    Relat postal amb amor, és el paradís.

  • D'acord amb tu.[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 02-08-2013

    Un paratge idílic amb la companyia de la persona estimada ! No hi ha res millor!
    M'agrada el teu estil, Maribel. Seguiré llegin-te.
    M'ha fet gràcia el títol. Jo també tinc un relat que es diu :"El meu paradís"

    Una abraçada.