El nen medusa

Un relat de: Victre
Durant la meva infància, cada nit parlava amb el nen medusa.

El nen medusa vivia dins del got d'aigua que em deixaven els pares perquè no se m'acudís despertar-los si tenia set durant la nit.

Amb el nen medusa ens explicàvem com ens havia anat el dia, i em donava millors consells que ningú altre durant aquella etapa. La seva part humana i la seva part animal, eren l'equilibri perfecte per ajudar-me a prendre decisions.

Però amb els anys, vaig començar a creure que amb la realitat en tindria prou per viure.
I va arribar aquella primera festa de Sant Joan a la platja, amb molts amics, però sobretot, amb una amiga que després vindria a dormir a casa.
No podia veure al nen medusa! Quina vergonya!
Així que sense dir-li res a ell, vaig agafar l'aigua del got, la vaig posar a una ampolla de plàstic, i sense que ningú em veiés, vaig llançar-ne el contingut al mar, abans que comencés la festa.

He maleït aquella nit durant moltes nits de la meva vida.
I m'he odiat durant tots els moments feliços que he viscut, per no poder explicar-los al nen medusa.

Per això avui, com cada Sant Joan des de que sóc adult, m'inventaré qualsevol excusa per no sopar amb la família, aniré a aquella platja, i m'asseuré al lloc on et vaig abandonar per acomiadar-te tal com et mereixes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96680 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.