El monstre

Un relat de: txisky
El capità feia mans i mànigues per evitar l’enfonsament del vaixell, ordenant als mariners les maniobres necessàries per eludir les escomeses d’aquell monstre marí. El balandreig de l’embarcació era tant brusc que no va tenir cap altre remei que manar aturar totes les operacions i fer abandonar la nau per posar a la tripulació fora de perill davant l’imminent enfonsament. Dins les xalupes van poder contemplar com el monstre elevava l’embarcació per sobre del seu cap disposat a destrossar-lo. Quan la catàstrofe ja semblava inevitable, el monstre va deixar anar el vaixell de cop i l’aigua tornà a la calma. En Pol va plorar com una Magdalena, enfadat amb sa mare quan el va llevar de la banyera, donant així per finalitzada la seva diversió aquàtica.

Comentaris

  • Jornada ARC del Microrelat en Català[Ofensiu]


    Cartell

    Invitació

    Jornada ARC del Microrelat en Català

    Biblioteca Esteve Paluzie - Associació de Relataires en Català

    Dissabte, 21 d'octubre de 2017

    [ Inscripcions ]

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del VII Concurs ARC de Microrelats "Mitjans de transport" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, al més aviat possible, ens fessis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ MITJANS DE TRANSPORT, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ............................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “Mitjans de transport” que s’editarà a finals de 2017.

    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat al concurs).

    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Genial![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-05-2017 | Valoració: 10

    Ostres, m'has ben enredat!Però m'ha encantat. La brevetat, la concisió, la fantasia i el monstre, una barreja ben escumosa. Felicitats! Una forta abraçada.

    Aleix

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    Montseblanc | 11-05-2017

    Uummm la imaginació, font inesgotable d'aventures...

l´Autor

txisky

4 Relats

8 Comentaris

4083 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99