El món perfecte no existeix

Un relat de: c

Envoltada per líquid càlid, que m'abraça i em fa adormir, jo visc dins el meu lloc, indiscutiblement meu, per naturalesa pura.

Amb el meu cos despullat i esprimatxat, cargolada dins una pau irrompible, sense mot que em nombri, sense lletres ni llengua, sols visc per viure tranquil·la sense preocupar-me per expressar-me i ser escoltada.
Enmig del silenci, on no molesten els sons eixordadissos, ni paraules grolleres, visc lliure sense ésser de ningú, només amb un lligament a algú.

Dins el meu racó del món, envoltada de líquid amniòtic, lligada per un cordó umbilical, puc ser propietària del meu cos petitó, al 100% puc viure amb pau, sense preocupacions, sense insults, sense racisme, sense hipocresia, sense disputes per propietats (això és meu i això teu), sense violència, sense injustícies (només mala sort, si neixes malalt)…

Tot i així, en un lloc tan perfecte i tan legalment (segons la naturalesa) teu, pots perdre. Perdre per decisions i/o actes dels teus progenitors i/o personatges indesitjables de la humanitat, un entre tants.

Comentaris

  • Mecatxundena!...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-04-2006 | Valoració: 10

    ...els dits vellets que no segeueixen el dictat de les neurones... O les neurones velletes que no saben remetre les ordres que calen als dits...
    Bo. Puntuació per allò del meu "antic" treball...
    I, de nou, FELICITATS...i ÀNIMS!

  • Sí,...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-04-2006

    ...embolcallat én líquid amiòtic, potser el móm serà perfecte... Cal, però, eixir de l'ou, enfrontar-se a la vida, als problemes, als moments feliços -que també hi han i tu ho saps bé!-.
    I seguir el camí de la vida cara en alt, sense por , amb precaució; amb neguit i amb esperança...
    I saps què? Avui, precisament avui -07-04-06- més que mai... SALUT I REBOLICA!

  • Tots ens necessitem a tots.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 22-01-2006 | Valoració: 10

    Prosa austera i serena, amb tocs poètics indirectes. Paraules ben posades, sense elucubracions que podiren malmetre l'obra. Les paraules justes, les que toquen, per a dir-nos, de manera elegant, que la seguretat absoluta no existeix, que la pau cercada de forma individual és una utopia poc recomanable, que tots depenem de tots, que tots ens necessitem a tots. Et valoraré aquest text com et mereixes amb absoluta convicció.

l´Autor

Foto de perfil de c

c

28 Relats

67 Comentaris

35388 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:




R en Cadena

"L'EmmaThessaM em va encadenar i jo he passat la cadena a kcbodahh, a l'Orawa i a l'estelcaigut. "

(descobreix què és "R en Cadena")