el misatge de l'adeú

Un relat de: pirineu * laia*

El missatge de l'adéu


Portem molt temps junts però avui mateix s'ha acabat. T'he revelat els meus secrets, t'he presentat les meves amigues i la cosa més bonica de totes és que m'has sabut escoltar. Però ara ja s'ha acabat , sé que has anat amb mi en tots moment i mai ningú ens ha separat. Fins i tot aquell dia que em vaig complaure amb un altre no em vas dir res. Sé que no és fàcil però el nostre amor és impossible. Ja no puc continuar amb tu vull buscar un altre i fer un altre cop la meva vida d'una manera diferent.
No m'importa que marxis amb la meva germana petita però no diguis res de tots els secrets que t'he explicat . Te'ls he explicat a tu perquè sabia que tu mai ho diries a ningú.
Has d'entendre que he crescut i que tot hi que m'has ensenyat a estimar i a passar l'estona d'una manera divertida ja no podem continuar, te n'has d'anar!
He estat en tots moments amb tu cada dia i cada hora junts i tot gràcies a la meva mare ens va presentar . Mentre hem estat junts ha estat molt divertit i he passat molt bones estones amb tu però no pensis que et deixo perquè no t'estimo o que et deixo pels meus excel·lents sinó el contrari ho he passat de faula i crec que el que faig es el millor.
Ja deus saber que durant el temps en el que em gaudit i hem estat junts he vigilat que no et passes res i que la gent no se'n burles de tu . Hi si alguna vegada se'n burlen li diré a la meva germana que m'ho digui i ja veuràs com els espavilaré.
Has sigut el primer que he tingut i tot hi que al principi no té sabut apreciar ara comprenc com t'estimo i penso amb totes les activitats i tots els moments que em passat junts i que mai a la vida oblidaré . Amb això acabo aquest missatge que sempre el tindré present.
La meva mare m'ha dit que demà aniré ha buscar el MÒBIL nou i tu passaràs a ser de la meva germana. Ara s'esborraran tots els missatges cançons etc. que he tingut amb tu . Se n'aniran perquè la meva germana no ho ha de veure . I a tu et passarà com als nens petits que passen una fase i en aquesta perden tot el que els ha passat en temps anterior.

Adéu mòbil vell
Adéu per sempre !!

Comentaris

  • El follet de la son | 14-08-2006

    Jajajajajajaja, quina idea més bona, però que bona, boníssima, genial, quina tensió, estava flipant quan estava llegint el text, cada frase em feia al·lucinar més, pensava que eres injusta, que no entenia els teus motius, sobretot quan implicaves la teva mare pel mig, la teva germana petita, que si volies fer una nova vida... Una magnífica idea, de veritat, i força ben explicada.

l´Autor

pirineu * laia*

4 Relats

3 Comentaris

2991 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00