El mirall

Un relat de: xaseal

Les meves mans es van endinsar dins la teva camisa. Els dits es van esquitllar directament per la teva esquena per poder descordar els teus sostens. Notaves els dits calents com s’esmunyien per deixar a l’aire aquells pits. Durs i excitats com estaven ràpidament es va deixar caure la tela que els cobria perquè les meves mans els agafessin i et comencessin a donar plaer.


De cop i volta, un munt de pensaments em van començar a rondar pel meu cap. Què hi feia allà? Com havia pogut arribar a tocar els teus pits? La ment es va posar a treballar i vaig començar a recordar cada moment per saber com havia arribat a descordar els teus sostens sense ni pensar-ho i a tocar la teva pell suau. Aquell mirall era el testimoni de tot plegat?


Ja feia un temps que ens coneixíem. Explicar quan i com ens vam conèixer seria bastant imprecís perquè a vegades et topes amb gent a la teva vida que no saps ni com ni quan vau parlar per primera vegada, però si saps quan la veus per primera vegada, si aquella persona t’aportarà quelcom a la vida o no. I efectivament, m’havies d’aportar quelcom a la meva.


Aquella tarda de diumenge ens havíem citat en una cerveseria per fer petar la xerrada com tantes d’altres vegades havíem fet. Les nostres converses havien transcorregut amb normalitat fins al moment. Alguna vegada havíem emprés el camí de parlar coses més pujades de to, però avui la cosa havia anat a més.


Vas demanar la primera cervesa i a mesura que anava passant l’estona el caliu anava en augment. Els dos estàvem molt més desinhibits. Aquell dia vesties una camisa de color rosa, acompanyat d’un escot que treia una mica el cap però no massa just en el seu punt. A més d’uns pantalons que anaven de conjunt amb tot plegat. M’agradava jugar amb la teva mirada i mentre anàvem parlant i a mesura que preníem una copa de més em fixava més amb els teus ulls, però la vista s’anava desviant cap al teu escot tot imaginant què hi havia a sota la camisa de color rosa.


La conversa fluïda era la protagonista. Va arribar la segona cervesa i vam deixar de parlar de les nostres respectives feines per començar a parlar més del tema personal. Amb el primer glop em vaig fixar com es dibuixava el contorn del teu pit sota la camisa. Vaig pujar la mirada i vaig observar com et fixaves en les mirades que dirigia cap al teu cos. Les vam entrecreuar i llavors vaig decidir fer un nou glop de la meva copa.


Et mirava de manera desacomplexada. L’alcohol cada vegada era més present en la nostra conversa. De tant en tant, jugava a provocar-te. Tocava la teva mà lleument per sobre la taula tot jugant amb tu. Les mirades s’entrecreuaven i seguíem parlant com aquell qui no vol la cosa.


Va arribar un punt en el qual et vas venir a seure al meu costat. Fins aquell moment, seiem un a davant de l’altre. La conversa girava al voltant de temes banals. Et vaig començar a explicar quelcom a cau d’orella. Sabia que t’agradava la meva veu i coneixia de sobres que quan et xiuxiuejaven a cau d’orella et provocava i molt. Vam començar a xerrar així. Aprofitava qualsevol moment per tenir contacte amb tu.


T’apropaves a mi per escoltar el què et deia a cau d’orella. Tenia ganes de notar el tacte dels teus pantalons per veure com respondries. Les mans van anar baixant per sobre les cuixes i seguia parlant a cau d’orella i explicant coses banals de la meva vida. El to de veu era baix, hi havia més gent en aquell local, però només et fixaves en els sons que sortien de la meva boca i que entraven suaument per la teva orella. Notaves el meu alè i disfrutaves sentint aquelles paraules que feien pujar el to de la nostra trobada.


Notaves el caliu de la meva mirada. Es fixava en la teva orella, però també notaves com anava baixant pel teu coll i perquè la vista no ho permetia però també hauria pogut anar un xic més enllà i posar-me per sota l’escot. La camisa em tapava allò que volia només per a mi, però no era ni el lloc ni el moment. Estàvem prenent una copa i descordar un botó d’aquella camisa era una tasca molt complicada.


Continuava jugant amb la nostra conversa. Ara era el teu torn, em parlaves mirant fixament als ulls. Observaves què feien els meus ulls i cap a on miraven. No deixaves ni un sol moment de clavar-me la vista. De tant en tant, feies que les mans es toquessin i tot plegat afegia una mica més de morbositat a aquella situació. Ganes d’anar un xic més enllà no ens en faltaven.


Calia buscar una escapatòria a aquella situació. Mai m’havia plantejat que tot d’un plegat estaria jugant amb tu fins en aquell moment que entre les cerveses que havies begut i les copes que m’havia pres feien un còctel explosiu. A més, les mirades, la xerrada a cau d’orella, el tacte de la mà, tot plegat configurava una situació molt morbosa en mig d’un bar de copes.


L’excusa perfecta va ser el voler-te deixar un llibre que feia temps m’havies demanat. Era El desert dels Tàrtars de Dino Buzzatti. Una novel·la que m’havia marcat i t’havia recomanat vàries vegades. Al arribar a casa havíem anat al despatx on tenia tots els llibres. Movent els llibres em vaig topar amb tu, i de sobte les mans es van posar sota la camisa tot buscant el tacte dels teus sostens.


L’escalfor de la situació no es podia fer esperar. El despatx era prou característic. Hi havia la taula amb una impressora, la cadira i al costat la gran llibreria. A més, hi havia un gran mirall que acabava de completar el lloc on hi passo llargues estones. Repenjada contra la taula, vaig posar la mà sota els sostens tot buscant la teva pell. El tacte de les mans calentes feien que el teu cos s’accelerés. Notaves a l’orella com t’anava dient coses sobre el llibre, però ja no en feies cas, només t’agradava escoltar el xiuxiueig de les paraules sense fer massa cas de les coses que explicava.


Vas obrir els ulls, vas mirar el mirall i vas observar com el meu cos estava sobre el teu. Apretaves les mans contra el meu cos quan de sobte vas notar que havia aconseguit desprendrem dels sostens. Havia caigut la tela i les meves mans es van aprofitar de la situació per poder acaronar i apretar suaument els teus pits. T’agradava la imatge, disfrutaves observant el mirall.


Tot d’un plegat, vas veure com ja no xiuxiuejava. Les paraules es van traduir en la sensació de notar la llengua com anava baixant pel teu coll, mossegant lleument el pòmul de la teva orella. Les mans buscaven de manera desesperada com obrir els botons de la camisa i anar desgranant els teus pits per poder-los observar de manera clara. Em vaig desprendre de la camisa i vaig començar a tocar suaument els pits.


Amb una mà vaig aguantar un pit i el vaig començar a apretar i amb l’altra vaig treure els sostens de color negre per deixar tota la part de dalt només per a mi. Notaves com te’ls anava posant durs cada vegada una mica més. El tacte de la meva mà t’agradava, però volies quelcom més. De sobte, vaig llegir-te la ment i la llengua va començar a baixar lentament per trobar el tacte dels teus pits. Tenia ganes de xuclar-los, succionar-los lentament i fer que comencessis a gemegar. Aixecaves la vista i t’encantava veure aquella imatge a través del mirall. El meu cos enganxat a tu, la meva boca xupant els pits i tu allà disfrutant i observant de tot plegat.


La situació anava en augment. Cada vegada pujava molt més la temperatura. Estaves totalment excitada i tenies ganes de jugar una mica més. Amb destresa em vas treure la camiseta i llavors vas descordar els pantalons. Vas posar la mà a dins tot notant l’escalfor del meu sexe. Els pantalons van anar caient i jugaves per sobre els eslips. T’agradava notar com estava d’excitat i com jugàvem pell a pell.


Era el torn de descordar-te els pantalons. Vaig baixar la mà pel ventre i de nou et vaig posar contra la taula. Els pantalons es van descordar, vaig baixar la cremallera i de sobte la mà va entrar dins del teu sexe. Estaves totalment molla. Et vaig moure, em vaig posar darrera teu i davant del mirall vaig començar a jugar amb tu sense cap mena de compassió.


Obries els ulls, aquella escena et va quedar marcada de per vida. Veies com la meva mà entrava dins les calcetes negres. Jugava amb el teu sexe. Des del darrera notaves com t’apretava el meu sexe i amb la mà que quedava lliure jugava amb els teus pits per fer-te gemegar com mai. Només feies que mirar aquella escena del mirall, t’excitava de sobre manera veurem darrera teu i a més que ho poguessis contemplar d’aquella manera, el mirall era un espectador d’excepció.


Els dits s’esmunyien entre el teu sexe i quan no t’ho esperaves et vaig mossegar lleument l’orella per seguidament fer entrar un dit fins al fons del teu plaer. Les calcetes negres estaven totalment humides, tu totalment excitada i el mirall seguia observant el plaer que ens estàvem donant l’un a l’altre.


Les mans es van apropiar de les calcetes. Les vaig baixar per deixar-te totalment nua. Et vaig seguir tocant el sexe, jugant amb els teus pits i fer que estiguessis totalment excitada. Des del darrera notaves com t’anava apretant el meu sexe. T’agradava tota aquella situació però tenies ganes de quelcom especial, volies observar moltes més coses a través del mirall.


Per aquest motiu et vas girar i em vas posar contra la taula. Vas agafar el domini de la situació. Et vas ajupir una mica i em vas demanar que et penetrés d’aquella manera. El sexe anava entrant a poc a poc. Aixecaves la mirada i veies la cara de gust que feia quan et començava a penetrar. Les mans apretaven la teva cadera i empenyia amb força contra el teu cos. T’encantava notar com entrava i sortia, la teva respiració s’accelerava, però encara més quan aixecaves la vista per observar-me a través del mirall. El plaer era màxim quan a través del mirall veies els meus moviments sobre teu.


Vaig aixecar-te una mica el cos, estava dins teu. T’encantava notar tot a dins sense que em mogués, les mans es van apoderar dels pits i vaig començar a apretar-los amb força a l’hora que mossegava lleument el coll. Amb ganes de notar més et vas girar. Vas posar les cames entre la meva cintura i llavors va ser quan vaig observar el teu cos des del mirall. Vam començar a accelerar el ritme de la penetració. Cada vegada notaves més com entrava fins al fons.


La respiració accelerada dels dos, el mirall com a testimoni d’allò que estava passant i el plaer que portàvem els dos ens van portar a una sèrie de moviments ràpids que van acabar per fer que notessis tot el plaer dins teu. Ja no vam poder aguantar més els dos i ens vam deixar anar en un crit unànime que confirmava la nostra total i absoluta satisfacció d’aquella tarda.



Comentaris

  • Gràcies Míriam[Ofensiu]
    xaseal | 24-04-2013

    Moltes gràcies Míriam pel teu comentari, espero que la resta t'agradin!

  • impresionant[Ofensiu]
    Petita guerrillera | 24-04-2013 | Valoració: 10

    realment el teu relat és impressionant i les sensacions que descrius són meravelloses, enhorabona de veritat:)