El MICo: PART IV I FINAL

Un relat de: Raül Gay Pau
NOTÍCIA VISTA AL PERIÒDIC DIGITAL NOTÍCIES FRESQUES (UN DIARI DIGITAL ALTERNATIU I DIFERENT)

MASSACRE A LA CIUTAT

Tot pareixia anar bé en aquest preciós dia. Els carrers feien olor de pa acabat de fer, a pastes, a menjar.... Hi feia una temperatura estable i la gent anava a fer els seus quefers. Tot rutllava com tocava. Però a les 12 del migdia del dia d'avui l'assumpte ha canviat. Un home ha eixit de casa seua, escopeta en mà, mentre disparava a tort i a dret. L'home ha matat a unes cinc persones i n'ha ferit altres 10. Testimonis afirmen que l'home no parava de cridar.

- Maleït Mico, vaig acabar amb tu!

Cap dels testimonis ha sabut dir a quin mico es referia, encara que un servidor sí que ha vist un mico molt petit pels voltants, ja que he sigut testimoni dels esdeveniments. Així i tot, sols he vist el mico una vegada la policia ha abatut a l'home.

Resulta que després de disparar a tort i a dret la policia, com és normal en aquests casos, ha acudit ràpidament al lloc de l'incident, el qual estava replet de gent atemorida, ja que era hora punta quan ha ocorregut el succés. La policia, que no ha pogut raonar amb el subjecte agressor, li ha disparat tants trets com han sigut necessaris perquè parara de disparar. Fins i tot l'home no ha parat de disparar fins que ha mort dessagnat.

La policia s'ha acostat al cos inert i ha sigut en eixe moment quan he vist al mico, el qual, en paréixer ningú més ha advertit la seua presencia. Les ambulàncies han estat treballant durant tot el dia per atendre els ferits.

L'home hi treballava en un despatx, els companys de feina l'hi han descrit com una persona professional, que treballava i complia amb els seus deures. Encara que alguns companys han comentat que últimament es comportava d'una manera estranya. L'agressor no hi tenia cap antecedent de problemes mental, però els experts han afirmat que ha tingut un brot psicòtic que li ha produït alguna mena d'alteració.

Siga com siga el dia ha sigut molt trist per a tothom a la ciutat. Ja es comencen a concentrar la gent en un sentiment de dol comú, als carrers. En aquest cas no es pot tirar la culpa a ningú, simplement es pot dir que ha sigut un succés fortuït, ja que no hi havia antecedents mentals en l'agressor i tenia el permís d'armes en regla.

Jo els he comentat la meua visió del mico a la policia, ells han dit que allí no hi havia cap mico, que he d'haver imaginat per suggestió, ja que l'agressor cridava "maleït mico!" Jo no les hi tinc totes. Un servidor pensa que si hi havia un mico pels voltants, encara que no pense que això siga motiu per a tirotejar a la gent del carrer.

En un registre al domicili de l'agressor s'han trobat molts llibres i documents sobre ocultisme i coses esotèriques. També molts utensilis de tortura i manuals per a drenar la sang o simplement matar i desollar animals. En paréixer era un obsés de la caça i el misteri. Pot ser que aquesta combinació li haja produït que es despertés un problema mental latent. Però això són especulacions. Però ja sabeu que en aquest diari ens agrada expressar la nostra opinió durant la redacció de les notícies.

A hores d'ara mentre escrit aquesta notícia encara escolte les sirenes de les ambulàncies i de la policia pel carrer. El meu despatx està situat en una quarta planta d'un edifici antic. Des d'aquí, com ja sabeu, us informe dels esdeveniments que succeeixen a la nostra ciutat. Doncs de moment fins aquí, quan se sàpiguen més coses de l'assumpte us aniré informat i... Mira que curiós! En aquests moments el mico que h vist al carrer hi pica a la meua finestra. Donaré per conclosa aquesta redacció i em disposaré a obrir la finestra al mico per a què entre, igual em dóna llum a sobre els successos esdevinguts.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer