El meu primer prostíbul

Un relat de: antígona
Ahir, cap el punt de les vuit del vespre, sortia de la feina. Els carrers transitaven plens i el fred s’hi agafava amb força, tot i que, buscant el plaer de l’aïllament que regala la multitud, vaig decidir gaudir de Barcelona i tornar a casa caminant. Així que em vaig perdre sense rumb, amb pas introspectiu, sota les llums ja enceses de Nadal, però, en arribar a Consell de Cent, el so d’un sensual Burlesque i la llum d’un passadís d’espelmes em van captivar l’interès.

A la porta, un noi de metre noranta, vestit amb un impecable esmòquing negre, em va somriure amb la mirada i, mentre em donava pas amb la mà estesa, només vaig sentir que em deia “Senyoreta, l’estàvem esperant”. No sé si va ser la força de la seva presència, el perfum de l’encens de nag champa o el meu estat de xoc, però sense ni adonar-me’n, em vaig descobrir apropant-me a les cortines del final del passadís candent que, amb vellut d’intens vermell, en tapaven el destí.

Només entrar, procurant adaptar la vista a la dèbil llum vermella, em va rebre una noia amb uns guants de setí negre i la cotilla més elegant que mai havia vist, i és que la punta d’encaix negra, sobre seda blau turquesa, només convidava a imaginar... Somrient-me, amb dolça i falsa innocència, em va rosar amb el dit la mà dreta, afegint “aquestes són les fitxes amb les que ens podràs pagar”.

Després de comprar-ne tres, un dels nois que, a més de pantalons, només duia corbata, va clavar-me la mirada, i apropant-se’m, amb un pecaminós somriure, em va fer seguir-lo agafant-me de la mà.

Va separar una de les cortines negres que embolcallaven el local i, en un espai reduït, em va tapar els ulls posant-me de cara a la paret. Lentament, apujant-me els braços amunt, se’m va apropar a l’orella i, sense deixar-me anar les mans, va començar a recitar-me, per una fitxa, un dels seus poemes més intensitat: “This is what I feel when Federico Lorca looks me through your eyes”.

El Prostíbul Poètic, cada mes, s’amaga a la ciutat.

Comentaris

  • Invitació[Ofensiu]


    Benvolgut autor/a,

    Com a finalista del IV Concurs ARC a la Ràdio 2013-2014
    l'Associació de Relataires en Català (ARC)
    es complau a convidar-te a l'acte de lliurament de premis
    i a la presentació del llibre
    "Colors"

    T'esperem el dissabte 11 d'octubre de 2014, a les 12 del matí,
    a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)



  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:



    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Colors” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.



    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.



    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(concursos.arc@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COLORS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.



    Cordialment,



    Comissió Concursos





    TEXT AUTORITZACIÓ



    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Colors” que s’editarà a finals de 2014 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.



    Data .......................................

  • Una idea sensual [Ofensiu]
    David Gómez Simó | 10-01-2014

    i original. La poesía a cau d'orella realment té molt d'erótic.

  • al pas que anem[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 08-01-2014

    aquest relat també hauria pogut ser del mes passat, qualsevol dia prohibiran la poesia i caldran llocs com aquest per gaudir de la seva eròtica funció.
    Felicitats i sort.

  • Benvinguda, Antígona.[Ofensiu]
    Carles Ferran | 05-01-2014

    Un relat original i encisador, molt d'acord amb el fet que la literatura és un vici. On m'haig d'apuntar?

  • El buscarem![Ofensiu]
    E. VILADOMS | 05-01-2014

    Prostíbul poètic, quina troballa! El buscarem.

  • Encantador[Ofensiu]
    allan lee | 05-01-2014

    amb una música de rock dolç, vet aquí un clip fantàstic, amb tota la gràcia i sensualitat. Un bonissim relat. Benvingut/da a RC, una abraçada

    a

  • captivador[Ofensiu]
    DomusSilvestre | 04-01-2014 | Valoració: 10

    Un relat que et captiva i et transporta, sensualitat a flor de pell! Benvinguda!

  • Benvinguda[Ofensiu]
    Encarna Romero | 04-01-2014 | Valoració: 10

    Benvinguda, antígona. Una abraçada.

l´Autor

antígona

2 Relats

10 Comentaris

1252 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor