El meu plor

Un relat de: Equinozio

Ja és tard, ja és fosc. El sol s'ha fos dins la terra amb els seus colors taronges. La nit ja ha vingut per deixar-nos veure els amics. Tot, tot ja és normal. Tothom dorm, tothom menys jo. Ara com sempre , abans de dormir, només em queda el plor.

Sí, sí, plorar. Jo també soc humà. Els meus ulls com tendre i esponjosos que són s'emplenen d'aigua fins que el blau dels meus ulls ja no pot aguantar més i trenco, exploto. Ploro.

Ploro amb ganes, m'agrada. Ho faig predisposat. Ara la vida m'il·lumina directament. Abans... abans tot era diferent, 1r va ser trist, 2n va ser malenconiós, 3r va ser com un espurna que ha 4t encendria la flama que ha 1r apagaria un ruixat i que , gràcies a algú, s'encendria com el sol a 2n.

Ploro perquè he entès el gran misteri de la vida, no viure per mi, sinó viure per aquelles persones a qui estimes, vols, desitges, busques...

Ploro ara, perquè m'agrada.

No vaig plorar quan el meu cor es va trencar en mil
trossos però ploro, ara, perquè els amics me'l van tornar a fer. Van jugar amb la meva vida muntant-lo com un trenca closques. I ho van aconseguir.

Ells van fer-ho per mi i jo ho faré per ells.

Continuo plorant de felicitat.

El meu plor sona trist però realment no ho és. El meu plor és un cant que faig cada nit perquè les meves estrelles continuïn brillant. El meu plor no té sentit sense estrelles, el meu cant no te sentit sense estrelles, la meva vida només té sentit amb elles.

El meu plor ha acabat. L'ultima llàgrima surt del blau de l'ull per recórrer la galta, arribar a la barbeta i pensar-se, un instant, si llançar-se o no, fer-ho i ser atrapada en ple vol per el meu vas de llàgrimes. Hi ha cada últim punt i final del meu cant.

Cada any agafo el meu vas i vaig a la mar. Allà agafo la meva petxina trompeta i hi fico totes les llàgrimes. Ploro i faig sonar aquell instrument que va sortir de la mar per fer despertar les estrelles.

Sona. El seu cant s'uneix al meu i les llàgrimes surten volant. El sol fa que cada llàgrima sigui un estel fugaç que cau a la mar. Amb l'ultima llàgrima del cant torno a iniciar el cicle de l'amistat que mai deixaré de fer. El meu plor és un cant.

Comentaris

  • Déu ni do[Ofensiu]
    white_wolf | 15-03-2005 | Valoració: 10

    Escrius molt bé i expresses exactament allò que hom, essent sincer, sent. he trobat precios que les llàgrimes siguin d'alegria, i vessades per aquestes persones tan considerades que anomenem amics. És molt bonic que algú valori els amics tan com ho fas tu!!
    espero trobar relats tan bons com aquest per aquí.!
    Una aferrada al coll!!!!
    white_wolf

  • altre cop[Ofensiu]
    natasha | 17-01-2005 | Valoració: 9

    ...m'has sorprès amb un escrit genial. em quedo amb la frase que ve a dir que no viues per tu si no per els que estan el teu costat, m'encanta, tot el relat però aquesta idea principalment i és que jo també visc per els del meu costat.
    PECIOS!! un petonet

  • A veure...[Ofensiu]
    Thalassa | 14-01-2005

    és que vull ser sincera i he de cuidar les paraules, que de vegades sonen crues i cal que ho siguin...

    Malgrat l'inici del comentari, el text m'ha agradat moltíssim, de veritat, si no fós així, no ho diria, ni el comentaria. Tot i això hi ha alguna cosa que em falla, no sé què és exactament, alguna cosa que se m'escapa i que crec que si no existís, seria un relat asolutament rodó. Bé, el seguiré llegint i si ho trobo, t'ho faig saber.

    Molta força

    Thalassa

l´Autor

Foto de perfil de Equinozio

Equinozio

177 Relats

536 Comentaris

269806 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
i ara puc, al teu costat,
tornar a aprendre poesia,

ja estic preparat,
si et plau,
besa'm.
Camí de Polònia


'perqualsevolcosa'
equinozio arroba gmail punt com

Homenatge a un poeta (Brumari)


#flickr_badge_source_txt {padding:0; font: 11px Arial, Helvetica, Sans serif; color:#000000;}
#flickr_badge_icon {display:block !important; margin:0 !important; border: 1px solid rgb(0, 0, 0) !important;}
#flickr_icon_td {padding:0 5px 0 0 !important;}
.flickr_badge_image {text-align:center !important;}
.flickr_badge_image img {border: 1px solid black !important;}
#flickr_badge_uber_wrapper {width:150px;}
#flickr_www {display:block; text-align:center; padding:0 10px 0 10px !important; font: 11px Arial, Helvetica, Sans serif !important; color:#3993ff !important;}
#flickr_badge_uber_wrapper a:hover,
#flickr_badge_uber_wrapper a:link,
#flickr_badge_uber_wrapper a:active,
#flickr_badge_uber_wrapper a:visited {text-decoration:none !important; background:inherit !important;color:#3333CC;}
#flickr_badge_wrapper {background-color:#FFFFFF;border: solid 1px #FFFFFF}
#flickr_badge_source {padding:0 !important; font: 11px Arial, Helvetica, Sans serif !important; color:#000000 !important;}

www.flickr.com




Equinozio's photos
More of Equinozio's photos





Em dic:
Enric Bisbe Gil