El meu món

Un relat de: patata

No puc obrir els ulls per veure la llum, no puc deixar de somiar, aquí, dins el meu cap.

El meu propi espai limitat, protegit, encisat per tot allò que és només meu, que m'ansia el cor, que permet sentir-me única en aquest món de bojos.

Sentir els meus propis batecs, des de dins, només una cosa que jo puc sentir, sentir-me la panxa plena de formigues quan em sento feliç, i els malsons i ombres en la tristesa.

No obriré els ulls, avui em quedaré sentadeta aquí imaginant, jugant, volant, plorant, cridant paraules mudes a ningú, desitjant tot allò que espere no tenir mai, coneixent la meu pròpia identitat.

Deixeu-me aquí, soleta, a la penombra del meu nom, al racó més perdut, perquè no se'm valore, perquè no se'm critique ni se'm senyale, inútil serà intentar penetrar al meu cau, no, no mai.

No tinc llum, ni foscor, no són imatges, ni pel·lícules, no són records... No és res tant important com perquè em faci sortir... No es escalfor, i no tinc fred, no puc fer que tot estigui bé, però em quedo aquí.

No tinc ordre i ho trobe tot, ni és un caos permanent, tinc el que vull, i el que no vull, ho tinc tot, però en realitat no tinc res...

Algú m'ha bufat a l'orella, i torne inconscientment... és la realitat que m'ha fet despertar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de patata

patata

9 Relats

16 Comentaris

7740 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43

Biografia:
Mai tinc prou amb el que tinc, i no per les coses.
Sempre espere fer´ho tot, provar-ho tot, i no deixar-me res sense tastar.. però penses, penses.. sempre penses i fas poca cosa
El meu cap no em para de parlar i no el puc ignorar eternament, així que em deixe anar i escric...
i bé, aquí us deixo les cosetes que més m'agraden.

Ningú abans ha llegit açò! Era el meu secret xD
Em senc agraïda per poder aportar les meues historietes i més si agraden a algú!

Ens escrivim!