El meu amor està fet de por

Un relat de: Xandra
Hi ha coses a la vida que no es trien. La família, per exemple. El color dels cabells, els dies de pluja, els sentiments. És per això que diuen que no podem decidir de qui ens farem amics, a qui odiarem, per qui mostrarem simplement indiferència o de qui ens enamorarem.

No podem fer-hi res, no podem escollir la persona ni, potser, tan sols el moment. No podem triar quin dia de la setmana coneixerem algú especial o l'instant en què ens adonarem que no podem viure sense pensar en l'altre. Tampoc podem fer desaparèixer aquella olor que ens recorda alguna cosa especial, ni esborrar del nostre rostre aquell somriure que ens fa semblar beneïts quan rebem un missatge inesperat.

No podem fer veure que no ens passa res, no podem evitar cantar més fort o sentir ganes de menjar-nos el món. A vegades, ni tan sols podem parlar, se'ns fa un nus a l'estómac o simplement no tenim esma per a res. HI ha dies que, depèn com, no sortiríem del llit i ens passaríem el dia ajaguts i, altres, que ens agradaria no anar a dormir mai per poder passar un segon més al costat d'aquella persona, sense fer res especial, res en concret, sinó senzillament gaudir de la seva presència, de la màgia del moment en què et mira i penses que mai més et sentiràs sola.

Un simple segon que et canvia la vida de dalt a baix i et mostra que, tot i que a la vida hi ha coses que no es trien, potser aquestes són les millors, les que apareixen un bon dia per sorpresa, extraordinàries i, al cap i a la fi, úniques per si mateixes.

Les millors coses a la vida són aquelles que arriben sense poder evitar-ho, et canvien, et transformen, et fan sentir millor o pitjor, però et fan reaccionar.

L'amor és una d'aquestes coses i l'amor, com la família o un amic especial, ens arriba sense que ho demanem i, per bé o malament, mai més ens deixa indiferents.

Hi ha moltes maneres de viure l'amor, com hi ha moltes formes també de rebre allò que no esperàvem. Es pot ignorar, potenciar al màxim, descobrir-ne tots els detalls, deixar morir, experimentar amb intensitat.... O sentir-ne por, que és el que em passa a mi.

Comentaris

  • No tinguis por[Ofensiu]
    cordons despassats | 28-04-2011 | Valoració: 7

    L'amor ho canvia tot, no deixa res al lloc. L'amor t'allibera, és la nostra empenta, la nostra força. L’amor, com molt bé tu dius, a vegades fa una mica de por. Enamorar-se és com posar-ho tot cap per avall, com canviar la manera de veure, de parlar... Però, no tinguis por. Captura un instant, un bes o un somriure i amaga'l allà on ningú pugui furtarte'l. Eixe amor podrà marxar o exhaurir-se, però tu sempre tindràs el teu moment guardat.

l´Autor

Foto de perfil de Xandra

Xandra

17 Relats

33 Comentaris

23877 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
22 anys. Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Publicista de professió, escriptora frustrada i/o en potència.

xandra.92@hotmail.es