El magnífic món de darrere la porta

Un relat de: kisa

Pel camí vaig veure coses al·lucinants, com per exemple arbres daurats, casetes de cristall, gossos de metall i fins i tot vaig trobar ocell de diamants i moltes coses més.
Al final vaig trobar un castell, a l'entrada hi havia dos lleons amb cara de pomes agres, al principi vaig tenir por de passar pel seu costat però una veueta molt forta em deia que no em farien mal i per tant vaig entrar, al entrar vaig poder observar com molts éssers fàntastics, com ho són el hobbits, elfs, mags o fades, anaven a munt i avall carregats de pastíssos, pastes delicioses i cruixents mejars, a una altra habitació hi havien mil fades adornant amb diamants, robins i llumetes de colors les parets d'aquella habitació, a la següent habitació hi havia una escala de cargol que pujava, pujava i pujava fins a dalt de tot d'una torre, la mateixa veueta d'abans deia que tenia que pujar i jo tornant a fer-li cas les vaig començar a pujar.
Vaig pujar moltes escales fins arribar a una habitació on a dins hi havia una noia amb cabell pèl-roig pentinant-se la seva llarga cabellera al sentir-me entrar es va girar...Ohhhhhhh!Quanta bellesa acumulada,em va dir que era la reina de la fantasia i vam xerrar una mica mentre preníem te; llavors em va donar unes sabtes de color vermell i em va dir que ficant-me aquestes sabates podria tornar quan volgués jo les vaig ficar dins una bossa i va ser llavors quan tot va començar a tornar-se negre i puff vaig despertar-me al meu llit.
Tot havia format part d'un somni, no, les sabates eren a la bossa i jo encara conservava l'imatge d'aquell màgnific món, del seu magnífic palau i de la seva magnífica reina.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • endinsar-se[Ofensiu]
    Rogal Mar | 01-03-2007 | Valoració: 8

    lo millor és endinsar-se bé als llibres, veure que és real. Potser et despertes creient que és un somni i al costat tens un record que has agafat d'aquest Món.