El llit dels pares

Un relat de: Victre
Al món hi ha dos espais (massa) ben diferenciats: el llit dels pares i la resta.

El llit dels pares està fet d'una substància que la por no hi entra, i els monstres es desfan només tocar-lo.

Al llit dels pares no existeix l'insomni, la febre baixa de cop (crec que és l'única cosa coneguda que supera al Dalsy), i la tos deixa d'existir.

El llit dels pares és un quadrilàter, és un ring on es juga el campionat mundial de pessigolles cada dissabte. En cas d'empat, tenim el diumenge.

A més a més, això ja és un secret, el llit dels pares té un compartiment misteriós anomenat "sota els llençols del llit dels pares". S'hi accedeix amb una contransenya (sense majúscules, ni un mínim de caràcters, ni necessitat de símbols) que si ets nen no cal ni que la diguis.

Sota els llençols del llit dels pares només s'hi pot entrar amb la imaginació d'un infant, i amb les ganes de jugar com a única norma. De fet, sota aquests llençols hi ha l'únic món que hauria d'existir, sense límits, sense prohibicions, i on el temps es difumina.

Tots hauríem de tenir un llit dels pares (simbòlic, que ja som grans!) on poder anar quan els monstres ens persegueixen, i necessitem que es desfacin només tocar-lo.

Comentaris

  • Totalment d'acord amb tu.[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 04-09-2016

    Quantes vegades, durant la meva ja llarga vida, he enyorat aquell llit.
    M'ha encantat aquest relat, Victre.
    Una abraçada.

  • Rectificació [Ofensiu]
    jomagi | 02-09-2016

    "... lloret vol dir llitet.

  • Déu. .. quins records ![Ofensiu]
    jomagi | 01-09-2016 | Valoració: 10

    Inoblidable el llit dels pares.... le mare (97 anys avui) sovint em recorda quan vaig patir la doble pulmonia que entre ells dos amb i l'ajuda de la penicilina vaig sortir-men. Mentre al lloret del costat hi habia món germà disminuït psíquic profund..... !
    M'has tocat el fons dels meus records. Gràcies! !!!
    Una abraçada. Et seguiré llegint.

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96180 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.