El lladre temps

Un relat de: Ikigai
Què és el temps? Un concepte? Una persona que controla que es moguin les agulles dels rellotges? Una idea que necessitem per limitar els nostres dies? Un lladre que ens pren moments o un benefactor que ens els regala?

En qualsevol dels casos, el temps és poderós. Tant que és capaç de limitar fins i tot les nostres decisions. Quantes vegades hem sentit a dir “tens fins demà per respondre’m”. Realment podem permetre que una cosa tan abstracta com el temps ens limiti?
Ara, ben pensat el seu poder no té per què ser dolent. O no ens va bé que ens marquin una data límit per entregar alguna feina? Si no la tinguéssim, quan faríem aquella redacció o aquell informe?

A més, el temps també ens dóna ànims i esperança. El temps és el nostre "reset". El final d’un dia ens permet pensar que l’endemà serà millor. I què res més satisfactori que tenir fe i esperances en el futur?

Comentaris

  • Cronòmetre[Ofensiu]
    Canela fina | 15-03-2018 | Valoració: 9

    Anem amb el cronòmetre a la mà, controlar el temps una tasca més aviat difícil.
    Aniria bé anar amb el temps africà, és a dir, no temps. Provem-ho?
    Bona reflexió Ikigai!

  • Tempus fugit![Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 01-03-2018 | Valoració: 10

    El temps no és pas nociu. El que si ho és, és estar supeditat a ell. El temps , diuen, que és una percepció humana, pròpia del món físic en el qual hi naixem i morim. Fora d'aquest àmbit desapareix juntament amb el concepte de espai. Molt bon escrit, aquest teu... d'això, tinc un poema en el meu llistat: Intemporal, que parla d'ell, el temps.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Ikigai

2 Relats

5 Comentaris

1246 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Últims relats de l'autor