El llac

Un relat de: Vida

Estàvem en un llac, sota la llum de la lluna que envoltava el teu cos i feia brillar els teus llavis.
Ningú ens podia treure el moment, el moment en que els rajos s'arribaven a l'aigua amb tendresa i mandra a la vegada, com si no tinguessin pressa per arribar-hi perquè sabien que romandrien en la plenitud de la llibertat; entre el nostre amor que feia captivar la natura així com ella ens captivava a nosaltres.
Com podia acostar-me?, no m'atrevia a fer el més mínim moviment, no volia que aquell instant quedés reduit a un record per un simple gest, per un simple suspir massa fort...
Et vaig mirar i em vas mirar. Ens vam fer entendre entre el millor llenguatge del món i allà mateix em vas hipnotitzar amb la mirada. La teva pell lluïa com si el sol encara resplandís entre els estels, només per resaltar la teva bellesa i captivar-me. Per això em vaig acostar, amb un simple moviment evitant interrupcions, observava els teus ulls que poc a poc es van decantar fins a mirar els meus llavis. Vaig fer el mateix, els teus eren d'un color vermellós, pero a la vegada claret, que poc a poc es van anar obrint per donar pas a la rebuda dels meus.
No sé quanta estona va passar, però sé que entre arbustos i estrelles, si hi ets tu, cap moment pot ser millor per a mi. Només dessitjo observar la manera amb que la natura vol elogiar-te i fer fer-me sentir únic.

Comentaris

  • AnNna | 10-08-2006

    i ara te'n llegeixo un altre.

    Com diu per aquí baix la salz, ens mostres un paradís idíl·lic, de somni.

    Està molt ben descrit, tot ben cuidat, cada detall... M'agrada, sí senyor!

    El que passa que potser la reflexió final no encaixa... Vull dir que parles tota l'estona d'una nit, i al final generalitzes... no ho sé...


    Jajaja! És que si no critico no sóc jo! :P


    Molts petonassos, senyoret! Parlem després!


    annna*

  • És preciós [Ofensiu]
    Ze Pequeño | 05-08-2005 | Valoració: 9

    el moment que descrius. Ens poses dins de l'ambient amb una facilitat i una tendresa corprenedora.

    Es pot dir que l'amor suspira dins de cada paraula que anem llegint.

    És com un paradís idíl·lic, on no hi ha res més al voltant tret d'aquests ulls, aquests llavis que preguen per obri-se i entregar-se.

    És com un quadre fet paraula.

    Un barret per vos!

    Salz.

l´Autor

Foto de perfil de Vida

Vida

11 Relats

25 Comentaris

15340 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
1 de febrer de 1989, vaig nèixer.
No he estat un noi molt visible, ni popular, ni he pretès ser-ho, sempre m'ha agradat estar amb els meus amics i gaudir de la vida amb ells.
Ara és quan començo a donar-me compte del plaer que se sent quan es disfruta de la vida, dels seus petits plaers i de les oportunitats irrepetibles.
Ja sé que alguns dels meus poemes són una mica tràgics, però és que jo m'inspiro amb l'amor (crec que és el més bonic que hi ha) i avegades pot ser una mica tràgic.
Desitjo que gaudiu amb els meus relats així com jo gaudeixo llegint els vostres.
PD:Si algú es vol posar en contacte amb mi, em pot afegir a la seva llista de contactes introduïnt aquesta adreça:
ranrauneo_rga@hotmail.com
Gràcies per tot.