El gran Llepònides

Un relat de: Tanganika
Dalt del cim més elevat de la carena hi ha el castell de l'ogre Llepònides i de l'ogressa Mherda.

El castell és rònec i humit, ple de tot el que no fa goig. Amb el temps i una canya ha anat quedant així...perquè els seus habitants tenen una dèria...

L'ogre i l'ogressa es passen el sant dia carda que cardaràs, carda que cardaràs. Tenen la pell gruixuda i no s'ursuren mai pel fregadís continu i per això poden no parar, no parar. Alguna vegada, però, Mherda es queixa que se li enceta alguna zona...i aleshores, servicial i amb molt d'interès, Llepònides fa el que el seu nom -únic, per cert- indica: llepar la seva dona ben llepada, molt ben llepada. I,de resultes, l'acció que els ocupa tot lo dia es recupera i vinga, vinga.

Per tot plegat l'habitacle està tan deixat. La pols és present arreu i l'ogre la lleparia per fer neteja, però no té aquesta neurona desenvolupada. La pols s'ha frustrat i s'ha tornat pàtina greixosa i aviat li caldrà psicòleg.

Mherda i Llepònides, després de dos-cents anys de no parar de fotre-li canya, poden dir que han fet el Gegant-sutra deu mil vegades. S'han alimentat del plaer per tenir més plaer i per això la cuina del castell està per estrenar...plena d'aranyes colossals mengívoles i cruixents que no han descobert, per exemple. Ja ho faran quan es jubilin...(ben dubtós).

Un dia entra per una finestra una geganteta tafanera que es diu Pamela Pam Pim Pum. Sap jugar a ping-pong molt i molt bé i li han dit (qui?) que allà hi trobarà pilotetes. I ella, innocent i geganteta, que hi ha fet cap.

Sent sons inquietants i es dirigeix a la cambra d'on provenen. I veu l'escena eterna del no parar de la parella. Queda bocabadada i no sap si picar de mans tontament i frenètica, dibuixar-ho (no en sap gaire i no estan quiets) o...afegir-s'hi!


*****to be continued....si es demana.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132286 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).