El gran desitg de la Carolina

Un relat de: Noia Targarina
La Carolina era una dona molt guapa com la seva mare Anastasia. Als seus 38 anys vivia encara amb el seu pare Eugeni .Estava estudiant el segon any de carrera d’ arqueologia , era la seva passió .
El seu desig era arribar a ser tan bona arqueòloga com ho havia sigut el seu pare Eugeni. Ell havia estat un dels millors arqueòlegs del món. Ara l’Eugeni ajudava a la seva filla Carolina en els seus projectes .Ella havia trobat un mapa i sospitava que la podria portar a descobrir una tomba d’un faraó a la vall dels Reis d’Egipte. Un dia la Carolina passejant per on vivia. Va trobar per casualitat al Joan, ella es va posar molt feliç al veure’l perquè sovint se’n recordava de quan estudiava amb ell el primer any de carrera. Eren bons records per ella. El Joan era un home molt llest i molt atractiu, encara que la Carolina això no l’importava gens. Tant sols pensava que el Joan la podria ajudar en la troballa que havia fet feia uns dies a la universitat.
Així va ser que parlant parlant , la Carolina li va comentar al Joan que havia trobat un mapa molt interesant i seria bo planificar el viatge . Van quedar que es trucarien i quedarien.
A l’ endemà la Carolina es va aixecar del llit ja que havia anat a dormir tard perquè havia estat xarrant del projecte . El Joan s’ havia quedat sorprès i emocionat pel projecte i havia pensat que era fascinat el projecte del viatge de la Carolina.Ella li havia ensenyat la troballa que havia fet. Quan la Carolina el va trucar , el Joan no tenia cap mena de dubte que el mapa que havia estat mirant amb la Carolina era d’ una tomba . Però no li va dir res s’ho va quedar per ell. Durant la trucada van estar parlant dels vells temps , llavors de cop i volta s’ en va en recordar de quant ells dos somiaven en descobrir els vells tresors amagats i li va dir:
- Carolina seria bo que poguessim anar a Egipte a mirar si es verita això?
- Ella li contestar:- podem organitzar el viatge.
- I ell va dir si d’ acord per què no.
- Ella li va dir parlo amb els de National Geogràfic per què m’ organitzin el viatge i et torno a trucar.
- I ell va dir espero la teva trucada de nou per començar l’expedició a Egipte.
- I ella li va dir d’accord així quedem!
Més tard la Carolina va parlar amb els de National Geografic allí on treballa va i va quedar d’organitzar el viatge.
Quan va quedar organitzar va parlar amb el seu pare i van quedar que l’ acompanyaria amb el seu viatge.
Quan ho va tindre tot preparat per marxar, abans d’ anar-se a dormir va trucar al Joan:

- Ring,ring i el Joan no responia , al tercer so ring llavors va respondre.
Joan: - Hola Carolina que ja tens tot apunt per l’ expedició.
Carolina: Ella li va respondre ja està tot a punt i ella li va dir queden al teu hotel samarin a l’ hotel d’on vivía la Carolina.
Joan: si d’ accord fins demà.
Carolina: fins demà!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer