El full que no es volia tacar

Un relat de: AnNna

Oh, no... Un full en blanc. Completament net. No pot ser, he d'escriure-hi alguna cosa. Però és que ara no se m'acut res interessant... Pensa, Anna, pensa... Qualsevol parida que ompli aquest paper. Podria posar-me a repassar escrivint el vocabulari de l'examen de psicologia de dijous.

A veure... Què era un polígraf? No m'en recordo... Ah, sí... Era aquell aparell que detectava mentides em sembla... Bé, i la definició d'hormona? Sé què són... Les que no paren d'emprenyar-nos tot el dia, però no recordo la definició que ens va donar en Vilalta. Tant és, perquè tampoc tinc ganes d'estudiar, ara. A més, tot just som diumenge. Ja estudiaré demà, o dimecres.

Què puc escriure doncs? I si intento fer un poema? Però... sobre què? Avui ja n'he escrit dos... He esgotat la meva font d'inspiració, em sembla. Però estic contenta, perquè feia temps que volia escriure.

Però ara no sé què escriure en aquest maleït full blanc... Alguna cançó potser? Els Pets? Melendi? Però no... de què serviria? Si ja me les sé de memòria... Seria gastar un full inútilment.

A veure, ni psicologia, ni poemes, ni cançons... Començo a escriure una carta? A qui? Ja ho tinc!

"Estimada Olga..."

No, no sé què més posar-hi. A més, ja n'hi he escrit dues i la noia no contesta. Ja s'ho farà. Parlant de cartes, a veure si m'arriba ja el tanga de les Tanga Girls, que ja comença a trigar massa...

Bé, no ens en anem del tema... que el que jo volia fer era omplir un tros de paper. Començo a escriure coses en grec?

"Αννα ι Ιορδι φορηβηρ"

Bé, no, és igual… Doncs què hi escric? Hi faig el resum de la pel·lícula de Pablo Neruda de literatura castellana? No, aquell home no em cau bé, és molt pesat... I tampoc no m'en recordo massa, de la pel·lícula... Pobre Mario, al final es mor... Gairebé se m'escapa una llàgrima al mig de classe... Sóc molt sentimental, jo.

Però bé, que aquest full es resisteix a ser tacat de tinta... Què hi podria posar? No ho sé pas, tu... No se m'acut res original... Collons!

Saps què et dic? Que a la merda el full, que es quedi blanc, si vol! Jo m'en vaig a veure Siete Vidas.


Comentaris

  • hola annneta![Ofensiu]
    Tiamat | 23-04-2005

    ja veus, m'estic passejant per aquí.. (ja, això et vaig dir que ho faria fa dues setmanes.. ejem.. bé.. hmm.. no tinc excusa).

    jeje, tranquil·la per haver-me fet víctima del teu teletubbitisme el dia de la trobada 2, per haver-me estirat la cua desenes de vegades, etcetc.. :P t'absolveixo dels pecats.


    ja, ara no sé què dir-te.. veus? m'he quedat com el full que no es volia tacar.. no obliguis a forçar el meu cervell.. i d'aquesta manera t'estalviaràs un comentari sobre la vida dels meus!


    un petó

    Tiamat

    (et faig el comentari número 273, que diria que és el 0 en graus kelvin! -ho hauria de saber de segur..- Veus que bé)

  • bona manera de no-omplir un ful[Ofensiu]
    FRAN's | 11-10-2004

    m'ha agradat el teu relat, és força curiós... es el primer relat ket llegeixo, avera com van els de+

    (la web k tens a la autobiografia, està ben farcida...)

    FRAN's