El follador

Un relat de: Cocobolo

EL FOLLADOR.

Sempre tot s'acaba truncant, inclús el ball més harmoniós i perfecte; quan fins als passos pareix que els em manege el maligne sense a penes voler-lo, però anhelant en la seua més íntima espessor atzabeja, el desig del el seu goig caníbal.

M'ho van contar els que allí van creure estar veient la pel·lícula dels successos succeïts al nostre amic EL FOLLADOR.

Va ser al·lucinació, borratxera, engany, visió conjunta per poders… ?.

El van trobar momificat, com si la seva carn s'hagué tornat cartó pedra; i a pesar del seu estat escultural, conservava la seva altivesa desafiadora.

Va morir amb la seua essència exposada i amb les botes posades.

Com en un dia pot un cos passar de ser viu, regat en sang i íntegre; a erm, rònec i eixut com una pansa prehistòrica ?... Va dir el FORENSE no sense raó científica indubtable.

EL FOLLADOR s'havia retirat a emborratxar-se la nit en què vam discutir sobre l'anunci periodístic de la Verge de més de cent vint anys en la Taverna del DEU PIXES; sense adonar-se, EL FOLLADOR va trencar l'espill de la seua habitació...i tots els vidres; de tal forma que l'endemà no va poder arreglar-se per a trobar la Verge.

Però com va encertar a donar amb la Verge ?. Ens preguntàvem tots. Quins mètodes va emprar per a trobar-la ?.

ELLES SEMPRE ENS TROBEN; ENCARA QUE NO LES BUSQUEM; ENS ATRAUEN I EXTASIEN, EXAMINEN I ESCODRINYEN; ENCARA QUE LES IGNOREM. L'ASTÚCIA FEMENINA ÉS TAN CRUEL…

A través dels somnis, els missatges dels que no percebem ni veiem, es claven en el nostre subconscient, i la inconsciència no s'aprecia, però se sent i el dolor que produïx no seguir l'instint que la guia, és tan insuportable, que el destí escrit en la ment més ignota ens reclama els moviments que hem de fer, seguir i la major part de les vegades perpetrar.

EL SEXE DETERMINA LA HISTÒRIA, i a pesar que el control exercit per una femella és tan fugaç com la seva esplendor carnal transitòria i efímera, sempre apareix una altra que substituïx a l'anterior i que encoratja la luxúria continuada cap a la perdició de l'home.

EL FOLLADOR ja se sentia perdut, però no podia renunciar als seus principis més nobles i com un vaquer de l'oest americà, va preparar la seua pistola per al combat amb la bèstia.

Morir d'amor no significava res, mes morir per luxúria perversa, ho representava tot per a un pistoler del sexe.
Tot és psique en l'amor, ment sense ànima, i un nou home naixeria dels principis del vici més abjecte, un home diferent viuria en la mort més fosca i tenebrosa, en el si de la família de l'avern més viu i entregat al plaer mortal. Monstre de maldat emocionada.

COCOBOLO ESPAÑOL TM

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Cocobolo

Cocobolo

19 Relats

3 Comentaris

18056 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Cocobolo espanyol nasqué el vinté tercer dia del tercer mes de l'any seixanta-tres del segle vint a Alcoi. Cocobolo espanyol es va llicenciar en medicina i cirurgia en 1987, doctorant-se en el mateix en 1996. Cocobolo espanyol es va especialitzar en una branca de la cirurgia en 1995, branca en què treballa en aqueste moment. Cocobolo va viure en set províncies espanyoles, una anglesa i una francesa. La major part de la vida de Cocobolo, ha estat en contacte amb el mediterrani. Cocobolo es va divorciar recentment i té un fill de set anys.