El duc Pierre de Rougechamp

Un relat de: xavier parera gutiérrez

El Mai i l'Ambició han regnat sempre per les diferents èpoques de la Història, per tant aquest cas de la Provença reinaxentista no fou un esdeveniment aïllat. En aquella regió arribà el malvat duc Pierre de Rougechamp, el qual no fou ben acollit pels habitants, ja que inicià uns messos de forts impostos, injustícies i misterioses matances. Al regne era conegut amb el nom de "El Llop Negre" i es murmurava que havia matat en una cacera al seu propi germà per arribar a governar.
Un dia sortí del castell amb el seu seguici. No dedicava prou temps a la seva esposa ni al seu fill. Quan passaven pels carrers de la ciutat era motiu de foscos comentaris, els quals poc importaven en el seu orgullós caràcter. Al camp el noble ordenà que volia caçar amb la companyia de quatre escuders. S'endisaren a una profunda part del bosc i entre la vegetació va veure un grup de llops. Amb el seu arc i fletxes assolí una peça mentre la resta fugia, Era estrany ja que quan un company era ferit, els animals s'ho menjaven. Mentre el duc s'apropava a l'agonitzant bèstia, aquesta patí un extraordinari canvi per ser el seu difunt germà, el qual allargà la seva mà i matà d'un gest al noble . Després es va perdre entre els arbres.
Els atemorits testimonis, els escuders, s'encarregaren d'explicar la sinistra història. A través de generacions la sabem.

Xavier Parera

Comentaris

  • Revista Moments[Ofensiu]
    nuriagau | 19-05-2010

    A la revista Moments del mes d'abril, apareix un relat teu però que no coincideix amb cap dels dos que tens penjats a RC. És curiós, no?

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9188 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.