....El dia

Un relat de: fullet verd

Aquell dia tampoc volia anar al col·legi, el dia abans s'havia barallat amb una companya de la altra classe i avui seria insuportables.
Com sempre, també es va aixecar a les 6 del matí, va esmorzar i va agafar el metro per anar al col·legi. quan va entrar al col·legi tot semblava igual que sempre de moment ningú la va saludar. Van anar passant les hores fins que va arribar el pati, era la pitjor part del dia mitja hora de pati sempre es feia eterna. Va apropar-se al primer grup de gent que va veure, eren les companyes de classe, al apropar-se va veure ràpidament que elles s'allunyaven i la miraven amb cares de prepotència i menyspreu, aquell dia no li havien volgut dir ni que s'anés del grup que no la volien, ella no va insistir sabia que si insistia o li anava a dir al professor encara seria molt pitjor, la tensió que hagués ocasionat aquella acció no s'hagués pogut suportar. Va apropar-se a un altre grup de companys que molts cops anaven amb ella però aquell dia tampoc no van deixar que jugues amb ells, li van dir que com que no tenia els soldats que ells tenien no podria tornar a jugar més amb ells.
Aleshores ella va comprendre que aquell dia no era un dia normal, no era com els altre i va decidir anar a un racó del pati intentant somiar quan acabaria aquell malson, intentant no basar cap llàgrima del seu cor ferit.

Comentaris

  • Llibre | 01-11-2006

    Retrates una situació ben actual, amb una problemàtica més actual encara. I ho fas amb pinzellades que de seguida ens situen i suggereixen.

    Només et diria que m'he quedat amb ganes de més. O bé inspeccionar el passat, el per què (si és que hi ha un perquè). O bé avançar i veure què fa el personatge... que fan els diversos grups de companys i companyes.

    O potser és millor no saber-ho i jugar a imaginar-nos-ho?

    LLIBRE

  • AnNna | 12-08-2006

    desgraciadament, hi ha massa bullying pel món... :(


    El relat en si, està bé... alguna falta.... vessar, s'escriu així...

    i trobo que has escrit frases massa llargues. Massa informació sense comes i punts. No ho sé. Sempre queden més bé curtetes.


    Petonassos!

  • ai mare!!![Ofensiu]
    Baiasca | 16-05-2006

    Pobra nena! com l'entenc... sempre hi ha un o altre que a l'escola li toca el rebre per ser una mica diferent dels altres... és després a l'institut quan comences a trobar més gent com tu...