EL DIA MÉS FELIÇ

Un relat de: Enric Tierz Garcia
Avui és el meu aniversari, i en principi hauria de ser un dia molt feliç. Quan m’he despertat i he engegat el mòbil esperava un missatge teu, però no... Hi havia un missatge però no era teu. Tenia l’esperança que tu fossis la primera, ja que fa dos mesos va ser teu aniversari jo vaig ser el primer i l’últim, i em vas dir que et va agradar molt.

Et dono temps fins a l'hora de dinar sinó m’enfadaré encara que ara segurament deus estar ocupada, però podies fer un esforç i pensar una mica en mi. Per sort ara tinc feina, i per poc que pugui deixaré de pensar en tu una estona.

Després de la feina he sortit a transitar pels carrers a veure si per casualitat et trobava, i em feia el despistat en el cas que tu em trobessis. Més tard he anat al bar per convidar els meus companys de tertúlia. Algú ha tret ampolles de cava i hem regat una bona tarda. De tant en tant he sortit a fora per mirar el mòbil per si rebia un missatge teu, a dins no hi ha cobertura.

Tornant cap a casa, m'han trucat uns amics, i m’han convocat a la taverna... M'has preparat una festa sorpresa? Amb prou feines els coneixes i ja els has trucat per preparar una festa. La sorpresa ha estat decepcionat nomes érem tres persones i no hi havia cap rastre teu. Em sembla què l'amor que et tinc passarà a ser a odi.

Amb els ulls brillants arribo a casa després de fer un improvisat sopar amb els meus amics. M'han fet agafar consciència que no malgasti temps en preocupar-me per tu i que no utilitzi la meva ment prodigiosa en crear estratagemes per conquerir-te.

No et mereixes que t'estimi, t’has guanyat odi i rancúnia pel teu comportament pel dia d'avui. A partir de demà, millor a partir d'ara tan sols utilitzaré un sentiment en contra teva...ODI.

Falten 5 minuts per mitjanit, tens l’última oportunitat per perdonar-te.
4,3,2,1 ja som l’endemà. Ja he deixat d'estimar-te ara tan sols t'odio.
És tant fina la línia que separa l'amor de l'odi.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer