El despertar de un somni

Un relat de: arasi

Estava somiant i el soroll del telèfon m'ha despertat. Encara conservo el record d'aquest bell somni que m'ha deixat un regust dolç a la boca, com aquell licor de maduixa que vaig beure servit al damunt del teu cos despullat, te'n recordes?... O com els trossets de pinya que varem compartir i que em feies menjar oferint-me'ls des de els teus llavis... O com el sabor de aquella petita perla que va sortir al meu encontre quan ma boca es va apropar àvida a eixa part de tu que em forada i s'enfonsa a la meva carn famolenca, omplim-me de sensacions i de plaer.

Encenc un cigarret pensant en treure'm aquest sabor, sabor a tu barrejat amb el sabor del desencís. La boira del somni es fa fum amb el tabac i m'envolta sense deixar-me veure a on acaba el somni i a on comença la realitat. Miro al meu voltant cercant un lleu rastre de la teva presencia i no trobo res que emportar-me als ulls... ¿serà que mai no has estat aquí?... ¿Per què llavors el meu cos conserva el record de la calidesa del teu cos? ¿Per què sento a dins meu la petjada de la teva presencia? ¿Què és aquesta humitat que mulla i gela entre les meves cames?

Potser que nomes fos un somni, de moment segueixo somiant encara que el telèfon es capfiqui a fer-me retornar a la realitat. Avui és el meu dia i aniré a celebrar-ho a la nostra illa, m'acompanyarà la fidel soledat que mai em traeix i el record d'aquest somni que compartim. Tant de bo algun dia enyoris aquella altra illa que et vaig oferir i que va ser com un càlid alè a una freda nit d'hivern.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de arasi

arasi

1 Relats

0 Comentaris

809 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor