El despertar de la Fada

Un relat de: Fada del bosc
Impregnada per la humitat reneixo sota un cel gris. Una boira juganera ha entrat dins el meu amagatall i m’ha despertat. A poc a poc obro els ulls, tinc la pell coberta per una escorça que s’aclivella al moure’m, tot deixant al descobert una bella capa teixida amb fil de teranyina, per sobre les espatlles noto el pes d’una cabellera atapeïda com la molsa.
La boira m’embolcalla i m’empeny a seguir-la per entre els fajos, al principi em sento maldestre i tinc por de perdre-la però tota jo amarada per l’aigua de la pluja vaig lliscant amb més agilitat la vull atrapar demanar-li que es quedi amb mi però quan sembla que la tinc a l’abast s’esvaeix per tornar a sorgir amb més força just al meu davant. El cor se m’accelera en una barreja de por i d’excitació no sé què vol ni a on em porta.
De sobte el so de cants llunyans em recorda alguna cosa familiar, ara ja no tan sols segueixo la boira, em sento hipnotitzada per unes veus etèries, fins hi tot tinc la sensació de veure siluetes bellugadisses voltades per una boira que es va espessint a mida que les veus es van fent més properes.
En un instant la boira s’ha aixecat sóc dins una clariana en mig del bosc plena de Fades dansant i jugant amb fils boira. La respiració se m’accelera mentre una gota llisca galta avall, es dilueix amb l’aigua de la pluja, una llàgrima que em recorda que encara sóc viva, que encara puc dansar al so de la pluja amb les Fades.

Comentaris

  • Vida en el bosc[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-07-2019 | Valoració: 10

    Quin gust haver-te conegut en el món de Relats.
    Un relat meravellós, distingit, suprem, que on has despertat com a Fada.
    És una prosa poètica, preciosa i amb molta qualitat.
    Un gran plaer de lectura, Fada del bosc.
    Una salutació.
    Perla de vellut

  • Quanta bellesa![Ofensiu]
    brins | 12-02-2019 | Valoració: 10

    Un text poètic magnífic, fada del bosc; ple de sensibilitat i reflexió. Renéixer de tant en tant és necessari per al nostre esperit, i tan sols ho podem aconseguir sentint l'amor.

    Veig que fa bastant temps que no penges cap relat. Per què? T'encoratjo a escriure i a compartir els teus sentiments; els relataires t'ho agrairem.

    Una abraçada,

    brins.

  • molt bonic[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 29-12-2014 | Valoració: 10

    trovo el teu relat molt bonic

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Fada del bosc

Fada del bosc

33 Relats

300 Comentaris

53814 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Visc dins un bosc,
un bosc d'emocions;
un bosc castigat per
les glaçades al hivern
i la sequera a l'estiu.
Un bosc on,
a la primavera
canten els ocells,
i a la tardor
cauen les fulles.
De fet...
només sóc una fada,
una fada que...
s'emociona amb les paraules.

lafadadelbosc@gmail.com