El cotxe del cap tallat

Un relat de: Fredegard Dogwood of Shadydowns

Us demano que aneu molt amb compte al volant, que prengueu nota del que em va passar. No us refieu de la bona voluntat dels altres conductors. En aquests temps que corren, la gent es dedica a fer mal al proïsme només per diversió.

Aquella nit em trobava circulant a una velocitat força alta pel carril central de l'autopista, sol en el meu cotxe, quan em va avançar un turisme per la meva esquerra. Vaig sentir el seu clàxon mentre es quedava en paral·lel a mi, i vaig poder veure com un dels nois de l'interior, el que ocupava el seient del copilot, em feia senyals indicant-me que mirés la meva porta. Pensant que estaria mal tancada o que se m'hi hauria quedat enganxat l'abric o la bufanda, vaig acotar el cap un instant per observar-la. Tot estava correcte. Estranyat, vaig tornar a mirar a l'esquerra, disposat a fer una nova temptativa per comprendre què em volia comunicar el jove del cotxe del costat.

Quan ho vaig fer, em va esgarrifar una terrible visió. Aquell noi sostenia un cap tallat, mostrant-me'l per la finestra! Vaig tenir el fatal acte reflex de fet un cop de volant cap al cantó contrari, en un intent instintiu d'allunyar-me d'aquell horror. La col·lisió amb el vehicle de la meva dreta va ser brutal.

Els ocupants de l'utilitari amb el que vaig xocar van morir tots en sortir de la calçada. I jo ara em trobo clavat en una cadira de rodes sense poder demostrar el que em va empènyer a realitzar aquella maniobra temerària. El cotxe del cap tallat es va donar a la fuga.

M'han arribat veus de que corren per Internet força bromes macabres com aquesta, que en el meu cas, hauria estat enregistrada en vídeo des del seient del darrere del vehicle dels criminals. Porto mesos buscant la gravació, o quelcom similar, una pista; però ni rastre.

No dubteu en respondre a aquest E-mail si heu vist a la xarxa cap cosa semblant que em pugui ajudar a donar amb els delinqüents que han fet malbé la meva vida. Però, sobretot, aneu molt amb compte al volant.

Comentaris

  • Lilith | 20-02-2007 | Valoració: 10

    Molt encertat el títol, em recorda una peli del Tim Burton. Enginyosa la idea del relat, tècnicament em sembla molt ben portat.
    He anat llegint relats teus i tots enganxen, temes variats, bon ritme i un toc de nosequè que em recorda una mica a la nova literatura nord-americana (i al seu cinema també). Un plaer llegir-te.

l´Autor

Foto de perfil de Fredegard Dogwood of Shadydowns

Fredegard Dogwood of Shadydowns

62 Relats

120 Comentaris

75052 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Escric perquè m'agrada llegir. I segons deia Jorge Luís Borges:
"Cuando uno escribe, el lector es uno."

Vol dir això que escric perquè m'agrada llegir-me?

No n'estic segur. Però el que sí és cert és que si penjo els meus relats aquí és perquè m'agradaria ser llegit.

Espero els vostres comentaris!!!


També trobareu relats meus als llibres Relatsencatalà.com, versió 2.0 i 10x10 Microrelats. I podeu sentir-ne un parell a la Edició 31 i la Edició 42 del programa "Breus" de Ràdio Kanal Barcelona.


E-mail: txescu@yahoo.es
Web: www.FrancescGarcía.cat
Flog: Els ambigrames d'en Txescu