El contenidor de deixalles

Un relat de: joandemataro

El pobre home es disposava a introduir-se al contenidor de la brossa, un d'aquests de color gris tan grans que hi ha ara, mentre una dona li aguantava l'escala i parlava en veu alta amb una nena d'uns nou anys… " Mai m'havia passat això… És culpa dels nervis - li deia a la menuda, com fent-li un retret.
Bé, ja sabeu que som molt proclius a les interpretacions… Jo em vaig imaginar que aquell home era una ànima caritativa que en aquell moment passava pel carrer i ajudava a aquella dona atabalada, ja entrada en la seixantena, i potser la nena era la néta, d'ella.
La qüestió és què redimonis havia llençat aquella dona a la brossa? Les claus de casa, el portamonedes, la bossa… Alguna cosa important devia ser per fer ficar aquell pobre home al contenidor…
Jo no sóc gaire curiós però avui he marxat amb el dubte… Espero que tot plegat no fos pitjor del que em pensava i la dona no estigués ensarronant al seu propi marit per després tancar-lo dins el contenidor… En fi demà em llegiré les notícies del diari amb atenció . Avui en dia tot és possible, oi ?

Comentaris

  • molt divertit, Joan..Vaja!, ara no et podré sermonejar..Quina frustració...Noooo..[Ofensiu]
    teresa serramia | 18-05-2011

    petons...i que no decaiga!!!

  • Un fet curiós... o una ensarronada?[Ofensiu]
    Unaquimera | 04-11-2010

    Com molt bé has observat, es produeixen fets ben curiosos, tant en la vida de les persones en general com de les parelles en particular...
    i els diaris ens confirmen que, en efecte, "Avui en dia tot és possible"... fins i tot, que algun cop t'ensarronin o et surti El tret, per la culata!

    T'envio una abraçada sense trampa,
    Unaquimera

  • Els contenidors[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 02-11-2010 | Valoració: 10

    Són a prop i gairebé cada dia els visitem i tenim un cert contacte.
    El teu Relat m'ha suggerit la gent que remena i buida els contenidors amb tota mena de coses i menjars.
    Ja no són tant de deixalles.