el conte

Un relat de: DomusSilvestre
Hi havia una vegada una princesa maca, molt maca i cantava molt bé! I tenia els cabells llargs i es feia trenes i cues i monyos i hi havia un príncep que tenia un cavall i van salvar el rei dels dolents que el volien matar! I es van dir casa't amb mi i van anar amb un vaixell de viatge a la selva. Els pirates els varen atacar, però la princesa tenia una espasa amagada als cabells i els va guanyar perquè era molt forta i ràpida també. I vet aquí un gos i vet aquí un gat que aquest conte...

Aquest conte sort que h apassat pel sedàs del corrector, perquè la vaileta l'ha escrit fil per randa fidel a les nomes a l'ortografia natural. La mare, orgullosa per la proesa mecanografiada de la xica, l'ha enviat a un concurs literari sobre la infantesa, no fos cas que surti premiat. Aquest conte però, no és gaire comprés i els comentaris que se'n deriven varien entre els que dubten de la veracitat dels fets, la intencionalitat del relataire o la pròpia absurditat del debat. "El conte encara és jove, deixem-lo madurar!" Dirà finalment algú mig entès. Llàstima que en el procés d'envelliment el conte perdrà tota la imaginació, i la princesa de llargs cabells igual que la nena, acabarà fent-se la permanent.

Comentaris

  • Boníssim![Ofensiu]

    Un relat molt original que m'ha agradat molt, sobretot el final que et dibuixa un d'aquells somriures irònics als llavis. Felicitats i molta sort en el concurs!
    Edgar

  • Enhorabona, reina![Ofensiu]

    Enhorabona per la teva creativitat i per la de la teva princesa! Sou la reina i la princesa dels microrelats. Enhorabona!!

  • Caram amb la vaileta![Ofensiu]
    E. VILADOMS | 18-12-2014

    La vaileta de la Domus Silvestre fa uns contes fantàstics, aviat podrà "retirar" la seva mare del circuit relataire. Quina melenassa la de la princesa, amb espases amagades i tot!

  • No t'arrissis![Ofensiu]

    M'agrada que es diguessin mútuament " casat amb mi" i anessin a la selva. Aquesta princesa sap el què vol i no li fa falta cap permanent.
    Enhorabona, mare de la princesa. Reina.

l´Autor

Foto de perfil de DomusSilvestre

DomusSilvestre

15 Relats

85 Comentaris

16484 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
Sóc aquí més per llegir que no pas per escriure. M'agrada somriure, cosa que els meus pares agraeixen, donat el cost de la ortodòncia que van haver de pagar.
Vaig néixer el 77, i el primer conte que vaig explicar no era res més que una mentida. D'ençà, els que em coneixen de prop, no em fan gaire cas.