El capritx mal fiat

Un relat de: Bonhomia
EL CAPRITX MAL FIAT

L’abominació va caure a sobre d’ell com un cop de martell terrible. No va poder-ho suportar, no, ni molt menys. Allò el va abatre del tot. Li agafarien tot el que tenia a les butxaques en qualsevol moment, en aquell carrer, a les quatre de la matinada aproximadament... i ja no hi havia res a fer.
S’endurien la seva carta d’amor, l’única que havia escrit en sa vida, als seus trenta-vuit anys.
Però no, resulta que la carta d’amor la tenia ella, la Sònia, tan de temps que n’havia esperat una en va... i ara jeia amb ell, mort en aquell carrer, ella l’havia atropellat amb la grua dels obrers que començarien la tasca d’aquí a unes tres hores i mitja. Va llegir la carta... ¡era ell! ¡havia comès l’assassinat a l’inrevés! ¡l’havien enganyada!... va plorar el seu propi homicidi damunt el ventre de l’home que hauria sigut seu, el d’ella,... la sang es barrejava amb les llàgrimes.
Se sentia tan frustrada... aquell amant terrible li havia fet cometre allò que mai hagués comès. Va començar a caminar cap a vés a saber on, li era igual, cap a cap lloc... va començar a sentir les sirenes...


Sergi Elias Bandrés
08/07/2017

Comentaris

  • Aclaració[Ofensiu]
    Bonhomia | 08-11-2017

    L'homicidi el comet la Sònia. Al principi, ell agonitza fins que mor. L'amant és un altre ell que traeix la Sònia.


    S.

  • ¿Un homicidi a l'inrevés? Original...[Ofensiu]
    unicorn_gris | 04-11-2017 | Valoració: 8

    ¿Volia matar una altra persona i es va matar a l'inrevés?

    Això sembla no tenir ni cap ni peus, però, en tot cas, és original i simpàtic, pobre noi, voler matar una persona que odia i al final veure's apunyalat a sí mateix...

    Espero que sobrevisqués...

    En fi, ens veiem per Relats.

    Salutacions.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514942 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.