El camí de la vida

Un relat de: casum l'olla

Tenia calor, el sol brillava amb una força radiant. Ho observava de lluny i no m'ho podia creure, estava atapaït d'una aglomeració de gent de la qual semblaven formiguetes. Em trobava en un automòbil petit, groc, amb una marca de la qual ningú la coneixia, la velocitat era molt baixa i constant, una recta plena d'automòbils em privaven de circular amb fluidesa. Vaig intentar relaxar-me amb una melodia melancòlica, però no va servir de res, portava un pes feixug a sobre, quedaven prop de dos quilòmetres...
Els milers d'automòbils anaren avançant al pas de les hores, per fi i arribava!, l'aparcament era estret i curt, però va ser sufucient per aparcar aquell estrany transport que portava, seguidament en vaig sortir i em dirigí a un caminet, al cap de pocs minuts de caminar vaig trobar els primers grans de sorra, la platja s'estava acostant, i vaig continuar emprenent el camí.
En arribar a la platja trobé una multitud de gent impressionant, semblava que estigués a la seva màxima capacitat, enlloc de ser una platja de sorra es podia dir que era una platja de formiguetes vista des de l'aire.
Un cop vista aquella multitud vaig decantar-me per anar a passar el dia a les roques, estava segur que a les roques no hi hauria tanta gent, bàsicament per què no i solen anar els banyistes sinó més els pescadors de canya. Em dirigí cap a les roques i observé que no m'havia equivocat, hi havien quatre gats, vaig buscar-me un raconet tranquil per parar el sol i poder disfrutar d'aquell solet càlid i agradable que brillava.
Després d'un dia de relax del qual es pot dir que el vaig aprofitar molt bé, vaig dirigir-me cap a fer la rutina d'un estudiant.

Comentaris

  • davidsp | 06-04-2008 | Valoració: 10

    el que donaria un per poder estar en aquest moment...
    m'encanta, felicitats david!

  • Relaxat i viu![Ofensiu]
    davidescacs | 06-04-2008 | Valoració: 10

    No hi ha res com descansar prenent el sol i a més lluny de l'estrès social. Tens uns grans temes per narrar. A veure quan em sorprens amb una nova historieta.

  • Tens tota la raó![Ofensiu]
    miracle | 06-04-2008 | Valoració: 10

    No hi ha res com descansar apartat de tota la multitud de gent i alhora tenir una mica de sol per relaxar-te. Molt bo!

Valoració mitja: 10

l´Autor

casum l'olla

5 Relats

24 Comentaris

6123 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc un jove català de palafrugell. En néixer al 1991 vaig començar a aprendre a escriure i a llegir, i des d'aleshores aquell al·liscient fa que encara estigui escrivint alguns relats perquè els disfruteu.
Si desitgeu alguna cosa, sigui el que sigui, em teniu per qualsevol cosa a: davidmarti91@hotmail.com